keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kolme lilaa pussukkaa

 Pussukkatehdas sulkee ovensa, ainakin vähäksi aikaa. Nämä kolme ovat tuotannon viimeiset valmistuneet:) Pussukoiden keskiosan kangas on entisen Helsingin työkaverin tuomasta paketista, sivukappaleiden kankaat kaapistani.
Olin aloitellut näiden valmistelua jo ennen joulua mutta tänään sain ne valmiiksi.
Vuoden vaihteen jälkeen tehtaalla alkaa uusi tuotantosarja. Siihenkin on jo kankaat varattu odottamaan työntekijän ahertamista:)Voi kun oli mukavaa kun tänä vuonna jouluaattoa ennen oli töistä vapaa viikonloppu. Sai valmistella jouluruokia kaikessa rauhassa ilman minkäänlaista kiirettä. Aattoaamuna ajoimme 50 km:n matkan mieheni vanhempien haudalle sytyttämään kynttilät ja takaisin kotona olimme jo ennenkuin päivä valkeni:) Tyttäremme ja vävykokelas saapuivat koristelemaan joulukuusta. Toinenkin nuoripari saapui hetken kuluttua ja joulupuurolla aloitettiin yhteinen jouluaaton vietto:)


Joulupukin kirjeeseen olin kirjoittanut lahjatoiveeksi Finlandia-palkitun Jää-kirjan ja toive toteutui. Eilen illalla ehdin lukea vain muutaman sivun kunnes uni yllätti. Tänään aion ehtiä vähän pidemmälle, alku vaikutti lupaavalta ja kiinnostavalta.
Tilkkutyökirjan sain pojalta. Hän pyysikin että tekisin listan olemassa olevista tilkkytyökirjoistani kun ei kuulemma oikein tiedä mitä kirjoja kaapistani löytyy. Aika hyvä idea:) on siis mahdollisuuksia saada jatkossakin uusia kirjoja, eikös tuo sitä tarkoita?

4 kommenttia:

 1. Taas kauniita pussukoita. Poikasi on hyvin koulutettu,kun ostaa äidilleen tilkkutyökirjoja.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä pussukoita ja mallisia! Yhdyn edelliseen kommenttiin poikasi suhteen!

  VastaaPoista
 3. Ihania pussukoita. Hyvä idea tuo kirjojen listaus. olen itsekin saanut pojalta tilkkukirjoja. Yhden kerran tuli samanlainen, mutta annoin sen sitten eteenpäin.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä taas on kauniita pussukoita. Nuo joululahjakirjat kelpaisivat varmaan monelle muullekin

  VastaaPoista