sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Luonnon helmassa

Eilinen päivä kuljettiin luonnon helmassa miehen, tyttären ja vävykokelaan kanssa. Raittiissa ilmassa luonnon ihmeitä seuraillen kaikki muut ajatukset kyllä tuulettuvat sopivasti antaen taas niille tilaa työviikkoa varten. Vettäkin ripsahteli välillä mutta sekään ei haitannut tahtia kun kiire ei ollut mihinkään, isot puut antoivat suojaa.


Kaakao, kahvi ja kinkkuruisleivät
maistuivat ja taas jaksettiin
jatkaa matkaa:)
Luonnon Esplanadi.

Kiitos onnittelukommenteille eiliseen postaukseeni.
Koulutus olikin kaikinpuolin hyvä. Paljon siellä keskusteltiin asoista jotka ovat jo tuttuja kymmeniä vuosia työelämässä olleelle. Joistakin asioista en aina ollut aivan samaa mieltä koska kokemuksen kautta olen oppinut että kaikki asiat eivät toteudu käytännössä niin kuin paperilla voisi kuvitella. Paljon tuli myös uusia mielenkiintoisia ja ajattelemisen arvoisia asoita.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Irma kommentistasi.
    En vaan tiedä möisinkö sitä vaatetta :DDD

    VastaaPoista
  2. Mukava tuolla luonnon helmassa onkin olla.Mekin ukkokullan kanssa puolukka ja sieniretkellä tänään oltiin.Kaunis, aurinkoinen päivä, ei edes hirvikärpäset kiusanneet.
    Laitoit kommentin blogiini ja minä omaa kirjoitusvirheistäni muka poistin ja hätiköiden klikkasin kommenttisi.SUURI SORI!

    VastaaPoista