tiistai 10. elokuuta 2010

Kohta hävettää........

.....kertoa tästä kassihullutuksesta. Mutta kun katselen kangasvarastoani niin aina löytyy sopiva kangas johonkin kassiin tai sitten muuten joku idea pölähtää päähän ja ei kun hommiin.
Marimekon sinistä ananaskangasta olin saanut joskus pienet epämääräisen kokoiset jäännöspalat, niitä pilkkomalla syntyi nämä laukut. Sisäpuolenkin sain koottua samoista paloista. Kassien koko on n.25 x 35 cm.


12 kommenttia:

 1. Minä en pätkääkään häpeäisi, jos saisin aikaiseksi tuommoisia kasseja ja vielä noin monia! Aivan upeat kassit jälleen.

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen kommenttiin: ei syytä häpeillä, vaan takoa kun rauta on kuuma :) Lopputulos on taas loistava!

  VastaaPoista
 3. Älä yhtään ujostele, kassisi ovat todella kauniita.
  Eilen Tallinnassa hiplasin pellavaisia kasseja ja pannumyssyjä, joihin oli eri tilkuista ja pitseistä tikattu kaupungin silhuetti kirkkoineen ja taloineen. Kaikki kädentaidolla aikaansaadut on upeita. Ole ylpeä taidostasi!

  VastaaPoista
 4. Älähän yhtään häppee!
  Niin ihanaisia laukkuja, ja noissa ei parasta ennen päivää,kyllä tarvitsijoita löytyy takuulla.
  Kunnioitan ja ihailen ompelun taitajia.

  VastaaPoista
 5. Sitä pitää tehdä, mikä innostaa! Hienoja kasseja! Minulla olisi ihan oikea kassin tarve, mutta kun inspiraatio puuttuu...

  VastaaPoista
 6. Ei mitään hävettävää! Naisen tärkein asuste on kassi! Nämäkin kassit ovat niin kivan näköiset - kateeksi käy !
  Maritta

  VastaaPoista
 7. Laukkuja ja kasseja ei ole koskaan liikaa! Nämä ananaskankaiset ovat ihkuja. Miten ompelet vetoketjun laukun suulle? Itse olen vasta päässyt sille tasolle, että saan mukaan nappilenkin ja napin. Vetoketjullisia laukkuja on toisinaan kysytty, mutta joudun toistaiseksi vastaamaan pyyntöön eioota!

  VastaaPoista
 8. Ihania kasseja ja niitähän ei ole koskaan liikaa. Lisäksi kassit ovat kivoja lahjoja kavereille. Jatka vain samaan malliin.
  Minna

  VastaaPoista
 9. Maritta: kyllä on sinunkin ompelemasi kassit olleet kivoja:)
  Tilkunviilaaja: vetoketjun ompelemiseen olen kopioinut ohjeen Timotein blogista.
  Minna: Lahjoiksikin näitä on annettava. Noin montaa en itse tarvitse.
  Ja kaikille yhteisesti: älkää hullua yllyttäkö:))Lisää on tulossa:)

  VastaaPoista
 10. Voi jukra mitä kasseja- ottaisin heti (vaikka onkin joka lähtöön eri kassi)

  VastaaPoista
 11. Kauniita kasseja jälleen kerran. Itse en ole ehtinyt edes ompelukoneelle pariin viikkoon. Työt alkoi ja iltaisin olen poiminut marjoja mehustimeen sekä päällystänyt lasten koulukirjoja. Kirsi, Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 12. Heippa, tosi kivoja kasseja. Tykkään tuosta kissakassista. Minullakin oli jossain linkissä nuo kissan kaavat, mutta nyt en löydä niitä mistään. Voisitko millään kopioida ne minulle ;D

  VastaaPoista