lauantai 3. heinäkuuta 2010

Laukut pöytäliinasta ja elämyksiä taidepolulta

No niin, nyt sitten iski laukkujen tekemisen innostus. Tämä kangas oli myyty pöytäliinana, mutta oli siihen tarkoitukseen aivan liian jäykkää. Saatuani sen ja vähän aikaa katseltuani se näytti siltä että laukkujahan siitä tulisi:) Sisäpuoli on samasta kankaasta. Vanua ei tarvittu lainkaan juuri tuon jäykkyyden ja paksuuden vuoksi. Ompelin vuoriin myös sisätaskut, aiemmin en niitä uskaltanut yrittää laittaa:) Laukkujen koko on n.30 cm x 35 cm. Kaksihan niitä piti tehdä kun kerran hommaan ryhdyttiin ja kangasta riitti:)
Vielä yhteen laukkuun on jo kankaat valmiiksi leikattuna ja uusia ideoita laukuista on suunnitelmissa, ehkä pitäisi laittaa "jäitä hattuun" tässä vaiheessa, mihin niitä tarvitsen??Taidepolku oli taas mielenkiintoinen kävelykierros. Paljon oli katseltavaa ja monet teokset antoivat miettimisen aihetta, kaikkea en täysin ymmärtänyt eikä ehkä ole tarpeenkaan:)
Hyttyset vähän häiritsivät keskittymistä, niitä oli paljon niinkuin nyt taitaa olla vähän joka paikassa.kantotuolit
piparkakkutalo
kierto
haaveilijakorjaa ja parsi, tästähän minä tykkäsin


2 kommenttia:

  1. Upeita kasseja, tosi hieno kuvio tuossa kankaassa! Taidepolun jututkin olivat kivoja, vähän vastaaviin törmättiin juhannuksena Varistaipaleella, täytyisikin laittaa siitä kuvia blogiin.

    VastaaPoista
  2. Hienot kassit! Kiitos blogivierailustasi ja tiedoksi, että tilkkulaukun ohje on nyt kokonaisuudessaan esillä. Jos teet ohjeen mukaan laukun, laita kuva blogiisi ja vinkkaa! Näkisin mielelläni, jos joku on hyödyntänyt ohjettani!

    VastaaPoista