perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kirjoja maailmalta

Hannelen vinkistä ja linkistä tuli sitten taas tehtyä ostoksia:) Oikeanpuolimmaiset kirjat ovat täältä viikonlopputarjouksena ja niin halpoja että..... Alimmainen kukkakirja tulikin kaupanpäällisenä. Tarkoituksella tilasin yhden jouluaiheisenkin kirjan, onpa sitten valmiina kun haluaa miettiä joulujuttuja. Selasin kirjaa pikaseltaan ja siinä näyttää olevan vähän erilaisia juttuja jouluun. Pitää katsella vielä tarkemmin ja "sillä silmällä".
Vasemmanpuoleiset tavarat ovat rapakontakaa. Jojolaite ja aihekirja ovat lahjahankinta, toivottavasti saaja ei käy täällä tai ei ainakaan tajuaisi kenelle ovat menossa;)


Viikon loma on alkamassa, jee:) Huomenna on käytävä vielä työpaikalla tekemässä eräs kesken jäänyt työ loppuun ja sitten voisi hengähtää vähäksi aikaa:)
Tänään huomasin että minulla onkin vastassa kuuden viikon kesäloma kun vanhoja lomia jäi pitämättä jalkamurtuman vuoksi. Vaikuttaa hyvältä:-)

3 kommenttia:

 1. No sinulla on ainakin lomalukemista. joulukirjan kansi vaikuttaa lupaavalta. Hyvää lomaviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ai sinäkin sorruit:) Tilasin neljä kirjaa. Yksi niistä on sama kuin sinulla eli perfect blocks. Kaikki kirjani olivat tosi upeita ja ensi vilkaisulta niistä saa joitain uutta ideaakin. Lahjakirja oli vähän olematon. Mukavaa lomaa.

  VastaaPoista
 3. Hei Irma

  Minä pidän myös paljon Danielle Steelin kirjoista. Ne ovat ihania ja romanttsia. Oletko sinä lukenut paljon Danielle Steelin kirjoja?

  VastaaPoista