torstai 11. maaliskuuta 2010

Torkkupeitto

PeeKaan kankaista valmistunut peitto. Koko 130 x 160cm. Kesällä ompelin peiton samalla mallilla samanlaisista mutta eri värisistä kankaista. Jokin noissa kankaissa viehättää:)

8 kommenttia:

 1. Kaunis peitto, sen alla on kiva köllötellä kevättä odottaen =)

  VastaaPoista
 2. Upea peitto! En ihmettele, että nuo kankaat vetää puoleensa. Niin kauniit värit tässäkin.

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköinen! Ja valmistui nopeasti - muistitko nukkua öisin ?!?!

  VastaaPoista
 4. Jo vain taas ihailen teitä tilkkuilijat!
  Hieno taidelaji teillä.
  Minä surkimus hermostun jo verho-ompelun suorasaumoissa.Surkuteltavaa osaltani sekin kun äitini myös tilkkutaiteilija, enkä minä pääse ompelukoneen kanssa sinuksi sitten millään..

  VastaaPoista
 5. On todella kaunis tilkkupeitto... Tämä on sellainen taiteenlaji, jota en ole kokeillut ja taitaapi jäädä vain muiden töiden ihailuksi!
  Huomasin että sinäkin olet kalligrafiaa harrastanut.Kauniita tekstejä oli! Aloitin myös syksyllä, yllättävän vaikeaa on...
  Oletko muuten ajatellut että sitä voisi yhdistää tilkkutöihin jotenkin........

  VastaaPoista
 6. Hei sisko! Taas niin ihanan värinen peitto ... ja myös niin mun värinen - taitaa olla sukuvika :D Mietiskelin sitä sun selkävaivaa ja suosittelisin kokeilemaan jäsenkorjausta ja homeopaattisena valmisteena Arnicaa (D6) sekä MSM-jauhetta (kehossa olevaa rikkiä). Ikävää tuommoiset säryt. Itse en nykyään nuku ilman puudutetta ja sitä nyt tutkitaan, että mistä moinen "kuuhulluus". Yöllä kyllä voisi rauhassa maalata, mutta päivällä työt kutsuu :D

  VastaaPoista
 7. Hieno peitto! Meneekö lahjaksi vai jääkö itselle?

  VastaaPoista
 8. Kyllä tilkkuilu on hieno harrastus kun sen vaan osaa. Olet tosiaankin mestari näissä hommissa. Aina ihaillen katselen näitä kauniisti sommiteltuja peittojasi. Siinä tarvitsee hyvää värisilmää ja kokonaisuuden hahmotelutaitoa runsaasti :)

  VastaaPoista