keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Vielä muutama kortti

Ystävänpäiväkin lähestyy tuota pikaa, sinne ompelin muutaman kortin valmiiksi, kun kerran oli kova into korttihommiin. Pari onnittelukorttiakin syntyi ja vielä olisi haluttanut tehdä lisää kun inspiraatio oli iskenyt:) Pöytä ja koko ompelutila ja ympäristö oli siinä mallissa sekaisin että korttihommat oli keskeytettävä ja välillä siivottava paikat siistiksi. Jatkankin nyt vähän muita ompeluksia. Yksi idea uudistettuun keittiöön pyörii päässä ja kohta on varmaankin sen vuoro:)
5 kommenttia:

 1. Olet jällleen tehnyt kauniita kortteja. Kuukauden kuluttuahan se Ystävänpäivä on, joten on tosi fiksua tehdä ajoissa.

  VastaaPoista
 2. Ihania kortteja sulla täällä taas!
  Ahkerana oot ollut!
  kiva kun sinäkin hurahdit kangaskorttien tekoon :))) niin se kipinä leviää!

  VastaaPoista
 3. kauniita kortteja, olispa kiva saada tuollainen! Suosikkini on tuo kolmas vasemmalta missä on pitsiä sekä tuo missä on sydännappi. Onko ne pelkkää kangasta vai onko niissä myös paperia? Itse en ole pro-tilkkuharrastaja, mutta olen tehnyt yksinkertaisia tilkkutöitä, pääasia että tulee kauniita väriyhdistelmiä.
  terkuin-Elli

  VastaaPoista
 4. Hei Eija!Kiitos vierailustsi:) En päässyt vastaamaan blogiisi, joten teen sen tässä jos käyt vielä kurkkaamassa. Kortti on kokonaan kangasta. Ne ommellaan kiinni jäykisteeseen ja taakse silitetään kangas peittämään ompelujäljet ja johon voi kirjoittaa toivotukset.

  VastaaPoista