keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Ompelua ja unohtunut peili

Keittiössä olevan uuden lipaston yläpuolella seinässä oli tyhjä tila, joka kaipasi jotakin. Kävin jo parissa kaupassa katselemassa, mitään mieleistä ei vaan löytynyt. Muistelin että meillä on joskus ollut "kultakehyksinen" peili mutta arvelin että sille olisi jo löytynyt parempi paikka muualta. Eilen innoistuin siivoilemaan, pyyhkimään pölyjä ja järjestelemään huushollia lauantain juhlia varten. Ihan odottamattomasta paikasta tulikin peili vastaan. Mieheni oli laittanut peilin sinne syksyllä kun itse istuin jalkapakettini kanssa enkä pystynyt huomaamaan kaikkea mitä meillä tapahtuu. Nyt peili naulattiin seinään ja lipaston päälle laitettiin siskoltani saama kultaenkeli.

Lusikkaleivät on leivottu ja kakkupohjat tehty. Huomenna jatkan taas keittiöhommia. Tänään oli ompelupäivä, jee, pääsin aloittamaan uutta projektia.

4 kommenttia:

 1. Hyvä että kaunis peili löytyi! Keittiösi on ihana, kyllä siellä varmasti mielellään leipoo ja kokkaa. Hauskan näköisen työn olet aloittanut, odottelen mielenkiinnolla sen valmistumista.

  VastaaPoista
 2. Mukava keittiönurkkaus, hauskan näköistä tilkkutyötä tulossa. Mukavia juhlia.

  VastaaPoista
 3. Minuakin ovat kiehtoneet kahvikuppiblokit. Olet löytänyt tosi mukavat kuppimallit!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on ihanaa nyt sinun keittiössäsi. Vieläkin ihastelin kaunita kaappien ovia ja eritoten tuota kivaa peilinurkkausta. Kyllä leipurikin saa joskus peiliin vilkaista, varsinkin kun ovikello soi, eikä tiedä kuka siellä on ;)

  VastaaPoista