sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Lauantai oli mukava juhlapäivä

Poikamme vuosien opiskelu sai päätöksen joulukuussa, jolloin hän sai käteensä DI:n paperit. Mieheni kanssa olimme suunnitelleet järjestää juhlat tuon tapahtuman vuoksi. Poika kyllä vähän mietiskeli onko aihetta juhlaan, mutta meidän mielestä oli:) Ajankohta sijoitetiin vasta tänne tammikuun lopulle jolloin saatiin koko pieni sukumme koolle.
Viime viikon loman aikana oli aikaa rauhassa leipoa ja valmistella ruokia. Sopu sijaa antaa- sananparsi pitää paikkansa kun 27 ihmistä saadaan mahtumaan tavallisen omakotitalon sisätiloihin talvella juhlimaan. Hyvin kuitenkin mahduttiin:)Suvun nuoret naiset halusivat leipoa kakkuja juhliin. Tyttäreni teki vasemmalla olevan After Eight-tuorejuustokakun, siskon tytär oikealla olevan rommisuklaakakun ja pojan tyttöystävä kuivakakun. Kaikki olivat erittäin makoisia:)


Minuakin muistettiin kauniilla kukilla:)

2 kommenttia:

 1. Johan on juhlittu seuraamillani blogisivuilla.Ihana asia että on juhlan aiheita,arkeahan meillä itsekullakin riittää.
  Minun olisi kovasti alettava joulukilojen karisteluun,ja vaikeeta tuntuu olevan kun kattauksianne katsellen jo vesi kielelle herahtaa,kertoen että herkkusuu olen.
  Pakko astua taas ruotuun...

  VastaaPoista
 2. Juhlat on pidettävä jos vähänkään on aihetta juhlaan! Kauniit ja herkulliset kattaukset ja tarjottavat!
  Mukava oli järkätä juhlia uudessa kauniissa keittiössäkin!

  VastaaPoista