perjantai 27. marraskuuta 2009

Joulumysteeri 2009

Nopeasti, yhtenä viikonloppuna valmistuva Marittan linkittämä mysteeriliina. Koko on n. 35 x 70 cm. Kun näin valmiin kuvan liinasta en tykännyt siitä ollenkaan, mutta ompelin valmiiksi kun olin jo osat leikannut. Eikä tuo sitten hassummalta valmiina näyttänytkään. Pyöreät kukat ovat kaksinkertaisesta kankaasta ympyroitä, jotka on kiinnitetty napeilla. Pitkiin varsiin olisi ohjeen mukaan kuulunut kaksi kukkaa. Ompelin pyörylät valmiiksi mutta en kiinnittänyt niitä. Katselen vähän aikaa ja laitan paikoilleen jos silmästä siltä näyttää.

Liina on kuvattu uudella lattialla, tykkään siitä:)


Sikarokotus tuli haettua. Ensin oli ajatuksena pohtia otanko sitä ollenkaan, mutta eilen tuli työterveyshuollosta soitto että puolen tunnin päästä se olisi saatavilla, siinä ei sitten ollutkaan enää aikaa mietiskellä joten piikki sitten pistettiin. Minkäänlaisia oireita en jälkeenpäin havainnut.

Jalkaan sain apua kipsimestarilta. Pidän siinä tarroilla kiinnitettävää nilkkaa molemmin puolin tukevaa tukea. Toivottavasti tämä nyt auttaisi kipuun ja särkyyn.

3 kommenttia:

 1. Mysteeriliinan malli oli tänä vuonna kieltämättä hieman erikoinen, mutta liinastasi tuli kuitenkin ihan mukavan näköinen.
  Toivottavasti jalkasi kuntoutuu pikku hiljaa tukien avulla :)

  VastaaPoista
 2. Itse innostuin myös kokeilemaan mysteeriä, mutta maltoin mieleni ja odotin, että kaikki vihjeet tulevat. Sitten päätin olla tekemättä työtä, ei oikein ollut minun mieleeni. Liinassasi on kauniit värisävyt. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista.

  VastaaPoista
 3. No onhan tuo aika erikoinen joululiinaksi. Hieman modernimpi versio. Oikeastaan ei hullumpi, ainakin kauniit värit.

  VastaaPoista