lauantai 24. lokakuuta 2009

Periksi ei nytkään anneta:)

Silloin tällöin blogeja lukiessani olen törmännyt sukkiin, jotka on neulottu kärjestä varteen. Pikkuisen tuo tekniikka on jäänyt takaraivoon kaihertamaan. Nyt kun tätä istumisaikaa on ollut ja Päiviltä sain vinkin ja linkin ohjeeseen niin ei kun taas lankakauppaan. Miettimättä ohjeessa olevaa langan paksuutta ostin ohuempaa lankaa, katsoin vaan mieleiset värit:) Neuloin mallitilkun kaikkien taiteen sääntöjen mukaan ja muokkailin ohjetta. Neuloin yhden sukan - en ollut tyytyväinen, purin sen ja neuloin tavalliset sukat varresta kärkeen. Oikeasti kun nyt mietin purettu sukka taisi olla aivan hyvä. Tätä lankaa jäi sen verran että teen vielä uudet samalla ohjella. Periksi ei anneta!!

Laatikossa oli vanhaa ja vahvempaa anopilta tuomaani sukkalankaa. Kokeilen ensin vielä tällä langalla kärjestä-varteen ohjetta.

4 kommenttia:

  1. Minä vielä vierastan kärjestä aloitusta sukassa, mutta varmaan kun on harjoitellut tarpeeksi, se sujuu hienosti eikä varsialoitusta enää haluakaan, en teidä :) Katsotaan kuinka onnistut siinä :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa. Kärjestä aloittaen saa mielestäniistuvampia sukkia kuin varresta aloittaen. Tsemppiä.

    VastaaPoista
  3. Muista, että hiljaa hyvää tulee - koskee niin sukkien kutomista kuin kuntoutustakin!

    VastaaPoista