maanantai 26. lokakuuta 2009

Kaarevat saumat, remppa ja jalka

Kaarevien saumojen ompelua on nyt harjoiteltu, enemmän ja vähemmän hyvällä menestyksellä. Sanotaan että harjoitus tekee mestarin.....harjoiteltavaa tuntuu ja näyttää vielä riittävän:)


Keittiöremontti etenee. Vaiheessa on, mutta en ole vielä kertaakaan hermostunut:) Ehkä jalan kanssa tahiminen vie niin ajatukset ettei jaksa muiden asioiden kanssa hermoilla. Keskeneräistä ei saisi näytellä, näytänpä kuitenkin.


Tänään kävimme rautakaupassa katselemassa lattiaa, listoja sun muuta. Siellä meinasi itku tulla, kauaa ei kuljeskeltu ja jo sattui jalkaan oikein toden teolla. Sunnuntaina olin pihalla oma saapas vasemassa jalassa ja miehen kumikenkä oikeassa. Leikkasin ruusut ja keräsin kuunliljojen kuihtuneet lehdet ja sitten jo pitikin taas kiireesti päästä istumaan. Koville tuo jalka tuntuu nyt ottavan, kaiketi silläkin on oma tarkoituksensa. Lääkäristä tuli tänään kaksi viikkoa lisää sairauslomaa. Särkylääkettä, kävelyä ja lepoa, ehkäpä se siitä.

4 kommenttia:

 1. Molemmista näyttää tulevan oikein mukavan näköisiä! Tsemppiä !

  VastaaPoista
 2. Kauniit! Kiitos kun piipahdit blogissani! :) Hyvää tiistaita!

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää kaarevat reunat. Upeat väritkin. Yritä lepuuttaa jalkaa, niin minäkin teen aina kun voin.

  VastaaPoista
 4. Ystäväni lohdutteli minua pari vuotta sitten sairastellessani viisaan isänsä sanoilla: "Jollei Luoja muuta ole minulle opettanut, niin ainakin hiljaa kävelemään."

  Tsemppiä Sinulle - parempaan päin olet menossa :)

  VastaaPoista