torstai 18. lokakuuta 2018

Projekteja odottamassa tekijää:)

Nyt ei ole tarvetta miettiä mitä ompelisi:) Voi vaan miettiä milloin ehtii kaikkea tehdä, vaikka ainahan tuota saa pohtia:)

Tilkkutyökurssilla on muiden ohjeiden ohella menossa mysteerityö johon Katri-ope antaa ohjeita joka tapaamiskerralla. En tiedä moniko kurssilla on lähtenyt tähän mukaan mutta minä ainakin tartuin heti kun asiasta kerrottiin. Olenkin sitten ajatellut pitää tehtävän mysteerinä kaikille loppuun asti;) Valitsemani kankaat eivät ole aivan täydellisiä valintoja mutta koska yritän päästä laatikkoihin kertyneistä vanhemmista kankaista eroon niin työ tehdään sitten niistä:)

Liityin myös PeeKaan:n Paulan tänäkin vuonna luotsaamaan mysteerityöhön. Viime vuonna  homma meni minulta sivu suun, jostain syystä en ollut huomannut koko juttua:( Vaasan näyttelyssä oli useita ko.mysteeritöitä nähtävänä ja ne olivat tosi kauniita vaikkakin varmasti suuritöisiä pienistä paloista koottuina. Lisäsin rohkeasti nimeni osallistujoiden listaan ja nyt vaan odotellaan jännittyneenä kuun lopussa ilmestyviä ensimmäisiä ohjeita:)




Tässä on leikattuna palat uuteen ompelutyöhöni jonka malli on odotellut vuoroaan jo pidemmän aikaa pöydälläni. Siis nyt kun yritän tyhjentää vanhoja kangasvarastojani niin samalla on myös tarkoitus pienentää pöydälle kertynyttä "kivojen ideoiden" pinoa. 





Kahden  vetoketjun penaali valmistui Katri-open ohjaamana. Mihin tarvitsen penaalia? ehkä se joskus selviää:) Oli kuitenkin mielenkiintoinen tehtävä:)



Trimmauksen tarpeessa oleva karvaturri tuli ihmettelemään ompelupöydän sekamelskaa;)




12 kommenttia:

  1. Täällä toinen trimmausta vailla (en muista, milloin olen viimeksi edes nähnyt kampaajaa) oleva ei voi kuin ihmetellä sun väsymätöntä ompeluenergiaa.

    Ja kaunis penaali. Sinnehän vois sisälle laittaa vaikka vähän tilkkuja jemmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompelu vaan on niin rentouttavaa:) Paljon enenmmän haluaisin tehdä mutta kun on vähän muutakin puuhaa. Lenkit Onnin kanssa vievät päivässä pari-kolme tuntia ja sitten vähemmän kiinnostavat kotihommat pitää yrittää myös hoitaa;)

      Poista
  2. Kiva penaali, kivasta kankaasta. Penaalissahan voi pitää, vaikka leikkureita, kyniä sormustimia, pientä viivotinta, lankaa tai neuloja yms. pientä kamaa mitä pitää kuljetella mukana kurssille:) Mysteerityöt ovat kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mysteerityöt ovat todellakin kivoja vaikka lopputulos olisikin minkälainen tahansa;)
      Pikkutavaroille ja isommillekin säilytyspusseja löytyy täältä useampia mutta nyt on vielä yksi lisänä ja varmaankin tulee vieläkin jatkoa niille.

      Poista
  3. Penaali on niin hieno että voit pitää sitä pöydällä muuten vain ilman täytettä ♥ Onni on aina mukana tsemppaamassa, ei sitä nyt jouda trimmaukseen kun on ompeluhommat kesken ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yleensä pidänkin kauniita ja kivoja ompeluksia jonkin aikaa ompeluhuoneen lipaston päällä katseltavana kunnes tilalle tulee taas jotakin muuta:) Vanhemmat siirtyvät varastoon:)
      Onni on tosi ihana!!trimmattuna tai karvaturrina:)

      Poista
  4. Jännityksellä odotan mysteerityötäsi. Hyvä että on suunnitelmia, ei ole pitkästymistä tiedossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnitelmia on aina pino odottamassa pöydän kulmalla!! Niin kai se pitää ollakin, pysyy viere yllä:)
      Mysteerit ovat mysteereitä...voi tulla vaikka minkälaista?;)

      Poista
  5. Nuo mysteerityöt kuulostavat mielenkiintoisilta; pitäisi varmaan itsekin uskaltautua mukaan.

    VastaaPoista
  6. Kyllä olet ahkerasti tehnyt erilaisia pussukoita! Niin hienoja! Ihan varmasti niille on käyttöä/käyttäjiä. Onnea vaan mysteerityölle - minulle riitti se yhden vuoden rautaisannos :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kehuista:)
    Vähän kyllä jännittää tuo PeeKaan Paulan vetämä mysteeri:) Viime vuoden perusteella paljon pieniä paloja ja vähän aikaa tai saa kai sitä tehdä miten kauan haluaa;)

    VastaaPoista