sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Torkkupeitto jämätilkuista

#katrinkursseilla saatiin ohje jämätilkkupeittoon. Tein sen jostain työstäni jääneistä Jelly Roll-suikaleista ja kehyksiin käytin yksiväristä mustaa. Vanha rosa oli myös ajatuksena mustan tilalle mutta tyttären kanssa hetken pohdittuamme päädyimme mustaan, kiitos makutuomarille;)
Jämäsuikaleita olisi kyllä löytynyt meiltä toisenlaisiakin ja melko paljonkin mutta halusin eroon näistä Jelly-suikaleista ja melkein pääsinkin, muutama jäi vielä odottamaan kohtaloaan.

Kun blokkeja tuli vahingossa ommeltua liikaa niin tein niistä kaitaleen takapuolelle. Mielestäni se sopii siinne aika hyvin:)
Tikkaukseen käytin vaihtuvaväristä Sulky-lankaa.

Luonnossa työn värit ovat lämpimämpiä kuin kuvissa, näissä näyttää vähän sinertäviltä:(

Laaduntarkkailija haluaa olla mukana joka paikassa niin myös tarkastelemassa onnistuuko peiton kuvaaminen;) Tässä sitten hänestäkin lähikuva.10 kommenttia:

 1. Ei todellakaan uskoisi, että peitto on tehty jämätilkuista; kaikki ovat niin yhteensopivia. Täytyy muistaa tuo malli, kun seuraavan kerran miettii, mihin pieniä tilkkuja voi käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo malli ja joutuisasti valmistuva. Kirkaammilla jämillä saa pirteämmän ilmeen:)

   Poista
 2. Upea peitto, kiva kun tilkun jämätkin voi käyttää noin hienosti! On tuo laadunvalvoja vaan huippu suloinen:)♥ Mukavaa talvipäivää♥

  VastaaPoista
 3. Jos ei tietäisi, että tämä on jämistä tehty, ei kyllä pinnan perusteella arvaisi. Tikkaus on kaunista ja ylimääräiset blokit kaunistavat taustaa hienosti!

  VastaaPoista
 4. Voi, ihana! Yhtään ei kieli "jämistä kyhätyltä". Ehdottomasti musta parempi kuin rosa tässä työssä!

  VastaaPoista
 5. Tämä on kyllä niin ihana peitto ja ei kyllä todellakaan uskoisi, että on jämistä tehty! Tykkään väristä kovasti!

  VastaaPoista
 6. Hyvät jämätilkut!!! Tausta on niin kiva, että se on kuin toinen päällipuoli. Kauniit tikkaukset myöskin. Erityisen kiva on laaduntarkkailijasi :)

  VastaaPoista
 7. Kiva työ ja hyvät tikkaukset. Tausta on myös aivan ihana.

  VastaaPoista
 8. Hieno peitto!
  Ja ihana ”laaduntarkkailija”.
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista