perjantai 24. marraskuuta 2017

Zakka-kurssi

Neljän tunnin Zakka-kurssilla sain aikaiseksi avaimenperän. Eipä ole kehumista saavutuksella:(Aloitin kyllä patalapun valmistustakin mutta se jäi vielä vaiheeseen. 

Monenlaisella kurssilla olen ollut mutta tämä oli ehkä kaikista erilaisin. Tai sitten odotukseni olivat suuremmat koska aihe on minulle outo .........Siis ajattelin että opettajalla olisi muutamia malleja joista voisi valita mitä haluaisi valmistaa ja niitä opetettaisiin tekemään. Tällä kurssilla piti itse hakea idea esim.Pinterestistä ja sitten sitä yrittää tehdä. Hain valmiiksi kuvan avaimenperästä joka kiinnosti mutta sellaiseen ei löytynyt ohjetta niin vaihdoin tähän pöllö-malliin. Teen patalapun valmiiksi ensi sunnuntaina ja sitten unohdan koko aiheen:)


7 kommenttia:

 1. Enpä ole minäkään ennen zakasta kuullut, mutta hienon avaimenperän olet saanut aikaan. Pitänee perehtyä tarkemmin, mitä tuo zakka oikein on.

  VastaaPoista
 2. En ole tuollaiseen Zakkaan ennen törmännyt..mutta avaimenperä on kyllä söpö:) Mukavaa päivää❤

  VastaaPoista
 3. Zakka-kursseista olen kuullut, mutta kiertänyt kaukaa, kun pienet härpättimet eivät oikein kolahda. Aika erikoinen asenne opettajalla. Miksi mennä kurssille, jos opettaja sanoo että etsi itse malli ja ohje. Höh!

  VastaaPoista
 4. Menin kurssille juuri noiden pienten härpättimien takia. Arvelin että siellä saisin jotain valmiiksi kun on tarpeeksi pientä. Meille tuli tuo pieni koiranpentu ja sen kanssa kuluu aikaa niin että ei tahdo ehti mitään suurempaa;) Laitan kurssin uusien-erilaisten-kokemusten sarjaan.

  VastaaPoista
 5. Söpö tuo on, vaikka onkin pieni, tai ehkä juuri siksi. No olipa outo kurssi, kotona voi pitää vaikka itsekseen tuollaisen kurssin!

  VastaaPoista
 6. Kurssin opettaja oli todella mukava ihminen, ihmettelin kuitenkin ratkaisuaan kurssin vetämisessä. Kuten sanoit, saman kurssin olisi voinut tehdä itsekseen kotona. Hyvä puoli tuossa oli että voi neljä tuntia paneutua vain varsinaiseen ompeluun, kotioloissa se ei onnistu;)

  VastaaPoista