sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Lounaskassi

Lomaa on vielä viikko jäljellä, työpäivä kuitenkin lähenee pikkuhiljaa;) Sen kunniaksi ompelin uuden pienen lounaslaukun aika kivasta kankaasta. Se on niin paksua että tilkkutöihin sitä ei voi käytää mutta tähän tarkoitukseen sopi erinomaisesti. Sisälle laitoin ohutta vahakangasta jotta laukun saa helposti puhdistettua. 


Laukun koko 21 x 23 x 11 cm.

Samalla kun kuvailin laukkua huomasin että aitauksen takana olevat siniset ruiskaunokin näköiset kukat olivat hävinneet. Jo aiemmin ihmettelin kun keltaiset pitkävartiset kukat (tarha-alpi kaiketi) olivat osittain lakoontuneet ja sinisiä kukkia oli vain muutama kukassa. Arvelin kuitenkin että tuuli ja sadeon kaatanut keltaiset ja siniset eivät vaan kuki. Nyt uskon että samainen rusakko joka pisteli muutkin kukkaset on loikannut aidan yli ja käynyt herkuttelemassa:( Murr-murr, suututtaa;(Suurempaan harmitukseen herkuteltiin itsekin:)

9 kommenttia:

 1. Tuohon mahtuu ihan hyvän kokoiset eväät, kiva kangas!

  VastaaPoista
 2. Oi miten hienon kassin olet loihtinut♥ olet kyllä näppärä! Pahus tuota rusakkoa..kerkiäävät kyllä pistellä poskeensa vaikka mitä.. Herkullista sunnuntai-iltaa sinne:)

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ollut kiva kangas laukkuun. Tukava kangas on laukussa hyödyllinen. Rusakoille kelpaa näköjään myös kaikki kaunis, ilmeisesti on myös maistunut hyvälle.

  VastaaPoista
 4. Kauniin laukun olet ommellut, kyllä siinä kelpaa eväitä kantaa. Rusakon eväät taas lie olleet ne siniset kukat ja tarha-alpit.

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuollaisella laukulla kelpaa aikanaan lomalta töihin palailla! Noin sievään kassiin pakkaakin varmasti vain herkullisia eväitä mukaansa ;)

  VastaaPoista
 6. Onpa kivan näköinen eväskassi, tuossa on kiva eväitä kuljetella :) Voi, rusakko :(

  VastaaPoista
 7. Kylläpäs onkin kivasta kankaasta eväskassi! Piristää työhönpaluuta!
  Röyhkeä rusakko teillä onkin! Vaikeasti pideltävissä :(
  Ihanaa lohtuherkkua sait itsellesi!

  VastaaPoista
 8. Ihana kassi. Mikähän siinä on, että eväät laittaa rasiaan, pikkupussiin tai ovat muuten hyvin suojatut ja pakatut, niin osan niistä saa aina kerätä kassinpohjalta?
  Hyvä oivallus tuo muovipinta.

  VastaaPoista