tiistai 2. toukokuuta 2017

Fancy Forest- blokkeja on ommeltu täälläkin..........

....................... kuten niin monessa muussakin blogissa.  Blokkien ompelu on kyllä hauskaa ja helppoa, ohjeet ovat niin selkeitä että varmasti niistä saa selvän kuka tahansa:) Aikaa vievintä on mielestäni sopivien kankaiden etsiminen;) Niin...ja tarkkakin pitää olla;)

Pohjanmaan ystävärouva piipahti perheensä kanssa Helsingin reissulla meilläkin:)
Mukana oli taas minulle mieluista tuotavaa:) :) vanhoja nappeja hän oli kaivanut kätköistään:)
Näissä vanhoissa on vaan sitä jotakin:)

Kerran kyselin mieheltäni josko hän ryhtyisi kanssani purkittamaan nappivarastoani värien mukaan eri purkkeihin, ei innostunut:) Olisi vaan helpompi löytää tarvittaessa sopiva nappi jos olisivat jotenkin lajiteltuna. Ehkä teen sen joskus itse;)

9 kommenttia:

 1. Ihania nappikasoja! Eläinhahmot ovat hellyttäviä.

  VastaaPoista
 2. Fancy Forest eläimet ovat kivoja tehdä, pitäisi itsekin tehdä valmiiksi viime vuonna aloittamani työ näistä.
  Vanhat napit ovat kyllä aivan ihania:)

  VastaaPoista
 3. Jo lapsena tykkäsin leikkiä äidin napeilla. Niissä oli joukossa äidin äidiltä perittyjä ja vanhoista vaatteista talteen otettuja. Ne ovat minulla edelleenkin. Nappien järjestäminen värin mukaan on kivaa ja helppoa. Kunhan on tarpeeksi kippoja. Hommiin vaan.

  VastaaPoista
 4. Mikä noissa napeissa on, kun ne viehättävät niin monia. Minullakin on iso laatikko täynnä, vanhoja ja erittäin vanhoja. Keräsin kierrätyskeskuksesta ja kirppareilta ja monia ihania löytyi. Tuo Fancy Forest on niin ihana ja uskon tosiaan, että kankaiden valinta on se työläin vaihe!

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä, värien valinta on hidasta touhua. Toisaalta se on lopputuloksen kannalta ykkösasia!

  VastaaPoista
 6. Niin täälläkin! Tarkkana pitää todellakin olla, ratkomaan olen ainakin minä päässyt melkein joka blokissa, mutta puolet ison peiton blokeista on nyt valmiina. Odotan oääseväni perhosiin, niihin on kiva laittaa kirjavia kankaita.

  VastaaPoista
 7. Miten ei innostunut nappien lajittelusta! Ihme juttu! Kiva, että olet sinäkin päässyt nauttimaan FancyForest -projektista!

  VastaaPoista
 8. Voi miten kauniin värisiä eläimesi ovat! Minustakin ohjeet ovat tosi selkeät. Ainoa pieni miinus että "covered corners" ei ole ihan suosikkijuttujani, mutta menettelee kun lopputulos on niin mukava.

  VastaaPoista