torstai 9. maaliskuuta 2017

Vinovetoketju-pussukka

Tilkkuilo-blogissa oli valmistunut taas uudenlainen pussukka. Kun FQ-kangasta jäi kolmivetoketjupussukasta juuri sopiva pala niin yritin sitten matkia tuota mallia.
Huomasin kuitenkin muutamia asioita jotka kannattaa ottaa huomioon jos vielä vastaavanlaista yritän ommella. Alkuperäiseen malliin verrattuna; vetoketju olisi hyvä olla ohuempaa laatua, työssäni oleva metalliketju on liian raskas. Vinouskulman kannattaisi olla syvempi ja mennä oikealla sivulla alemmas. Oikealla sivulla olevan vinonauhan olen ommellut kiinni koko matkalta -> pussin yläreuna ei nouse ylös vaan siinä on vain tuo vetoketjun mentävä aukko.
Luulen ja uskon itseni tuntien että vielä teen yhden version jossa nuo "virheet" olisi korjattu:)

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva malli tämä ja taas vähän uutta.

  VastaaPoista
 2. Hyvä kirjoittaa muistiin, jotta sen muistaa. Kaunis on tämäkin.

  VastaaPoista
 3. Aina ei välttämättä ennätä kokeilla kaikkia näkemiään malleja. Välistä käy niin , että ei enää löydä sitä mallia, jonka näin pari viikkoa sitten jossain blogissa. Vinovetskari pussukka kuuluu niihin, jonka olin jo unohtanut.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun teet kokeilut ja kirjoitat niistä. Ehkä onnistun välttämään nuo ongelmakohdat ; ) Oikein hyvä käyttökohde tuolle kankaalle. Minä olen omiaini pyöritellyt tietämättä mitä niistä tekisin.

  VastaaPoista
 5. Sinun pussukkaan tulikin sitten vähän umpinaisempi aukko - ei pääse pienemmät tavarat tippumaan :) Olen kyllä ajatellut kokeilla ohjeen tekemistä, mutta ensin pitäisi saada lupa mallin kehittelijältä. En ole saanut toimeksi edes kysyä :( niin että hyvin paljon on ajatuksen asteella!

  VastaaPoista
 6. Voisitko lähettää mulle edes pienen osan tota sun ompeluenergiaa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikon päästä ajellaan siellä suunnalla, yritän viskaista sulle auton ikkunasta ohi kulkiessa:) Olehan vastaanottamassa;)

   Poista