sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Karamellisukat

Karamellisukkien kutominen on ollut pitkään puikoilla. Niin pitkään että taisi toisesta tulla vähän löysemmin kudottu kuin toisesta. Käsiala kun vaihtelee ajan saatossa 👀.
Onneksi telkkarista on tullut urheiluja niin paljon että niitä katsellessa sain viimein ja vihdoin sukat valmiiksi ja puikoilla on jo aloitus uusista, mutta koskahan ne valmistuu - pitää varmaankin odotella seuraavia kisoja;)Ohjeessa oleva karamelli-sana tulee varmaankin kuvassa olevasta punaisesta väristä. Omani taitavat olla ilman lisäaineita ja -värejä kun tuon värisiä karamelleja en ole nähnyt:)

10 kommenttia:

 1. Kyllä nuokin on kuin karamellit! Jos ostaisit itsellesi jonkun urheilukanavan, syntyisi sukkia ihan liukuhihnalta. Mutta jäisikö sitten tilkkuilu kokonaan? Älä kuitenkaan osta. Käske silloin tällöin miestäsi hieman hypätä narua, juosta pihalla tai hiihtää taloa ympäri ja sinä katsot ikkunasta ja neulot sukkia. Lopetat, kun kyllästyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilkkuilua ei voita mikään111:) Sukankudonta on sivu"harrastus"jota tehdään silloin tällöin kun sille päälle sattuu:)
   Sulla on kyllä hyviä ehdotuksia, mies juoksemaan talon ympäri ja nuorten kanssa syödään marenkikakkua ja lausutaan kalevalaisia runoja;) Hmmm, pitääpä ehdotella asianosaisille:)

   Poista
 2. Hih, kiva ajatus - lisäaineettomat sukat :D Kauniit ovat kyllä vihreinäkin, todella kaunis kuvio varressa, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 3. Tulisi vaan telkkarista enemmän urheilua, saisi paljon valmista aikaiseksi. Piti oikein kehitellä käsin tehtäviä töitä, jotta voi rauhassa katsella! Nätit karkit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä:) Kyllä ompelukone kuitenkin telkkarin voittaa:)

   Poista
 4. Oikein somat karkkisukat. Ja vielä lisäaineettomat! Varmasti lämpimät jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Erilaisia sukkia on kyllä kertynyt laatikkoon mutta eiköhän ne jostain paikkansa löydä:)

   Poista