perjantai 13. tammikuuta 2017

Reppupussukka

Reppuun käytetty kangas tuli tehokkaasti käytettyä loppuun kun pienestä palasta tein vielä pussukan;) Pussukan korkeus on 15 cm ja leveys 20 cm, pohjan syvyys 6 cm.

 

Vuorikangaskin oli viimeisiä rippeitä. Sain sen juuri ja juuri riittämään kun pohjapalaksi löysin pienen palan vinoraitaista väreihin sopivan kangassuikaleen.Tikkaukset on tehty tälläkin kertaa helpomman mukaan, pitkällä pistolla vapaasti kaartuvia suoria:)


12 kommenttia:

 1. Det är en fin necessär Du visar oss att Du sytt.

  Dollandesign

  VastaaPoista
 2. Kankaan kuviointi asettuu kauniisti, tästä tuli hieno!

  VastaaPoista
 3. Kiva kankaan kuviointi, pussukka on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Niin ne pienetkin kangaspalat päätyvät hyötykäyttöön. Olet onnistunut saamaan suuret ruudut pussukan pohjaan, kaunis asettelu.

  VastaaPoista
 5. Oikein sievä! Pitäisipä ommella yksi pussukka pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 6. Onko sinulla menossa "kankaat pois viimeistä silppua myöten"? Tuo olisi ihanaa, kun osaisi käyttää kankaan aina niin, ettei jäisi mitään ajelehtimaan. Toisaalta sitten alkaisi kaipaamaan jotain loppunutta kangasta ja pitäisi mennä ostamaan sitä pieni pala varastoon. No joka tapauksessa pussukka on näppärän kokoinen ja tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, joskus on kiva kun saa kankaat loppumaan mutta ainahan niitä lisää jostain ilmestyy:)

   Poista
 7. Sinullakin pussukat ja reput valmistuu. Tuosta repusta tuli mieleeni, että olis tarvis tehdä kantokassi mäyräkoiralle. Tuo mallisi voisi olla hyvä. Mitä luulet?

  VastaaPoista
 8. Kaunis pussukka! Kangas on niin hieno - siinä saa tilkkukuvion ihan kaupan päälle :)

  VastaaPoista