lauantai 9. tammikuuta 2016

Hempukat...............

...........on nyt meillä:) Kukkia ja koukeroita -blogissa oli hiljattain arvonta jossa pyydettiin valitsemaan kaunein joulukortti. Tehtävä oli taas vaikea, kun kortteja oikein katseli "sillä silmällä" niin useimmissa löytyi "sitä jotakin". Mieluisin minullekin löytyi vaikka se äänestyksen voittajakortti ei ollutkaan. Palkinnoksi luvatut kauniit ja hempeät sukat tulivat meille:) Sukat ovat saaneet nimensä tekijältä, ei siis minulta. Nimi on kyllä sukkiin sopiva, kivat ovat!

Kiitos sukkien neulojalle:)
Vaikea valinta on tämäkin:)

Olen lukenut kirjahyllystäni vanhoja kirjoja uudelleen. Lukiessa joidenkin kirjojen sisällön muistaa aivan hyvin kuin juuri olisi lukenut vaikka saattaa olla paljonkin vuosia välissä. Toisista ei muista juuri mitään tai vaan muutamia kohtia. Miksiköhän?
Laila Hirvisaaren Sonja-sarjasta on kaksi kirjaa luettuna ja kolme vielä jäljellä. Mutta! kun vaihtoehtona olisi uusikin kirja, Enni Mustosen Emännöitsijä. Siis jatkanko Sonja-sarjaa joka on niin mahdottoman hienoa luettavaa vai luenko välilukemisena uuden kirjan. Siinäpä minulla pulma:) Onhan tässä päivä aikaa pohtia, illalla on kuitenkin oltava tiedossa minkä kirjan sänkyynsä kaveriksi ottaa:)

10 kommenttia:

 1. Samaa olen noiden kirjojen suhteen miettinyt, että väliilä ei viitsikään jotain lukea uudestaan kun muistaa niin hyvin ja välillä taas ei muista juuri mitään. Saman olen huomannut myös elokuvien kanssa. En osaa sanoa mistä johtuu, kummallista. Oikein mukava viikonloppua :).

  VastaaPoista
 2. Södet sukat, ihan nimensä mukaiset. Lue ne Sonjat, ne on historiallisia romaaneja. Enni Mustosen sitten myöhemmin. Minä saatan lukea tosi hyvän kirjan heti uudestaan, kun olen päässyt loppuun! Nyt on menossa Pohjois-Koresta loikanneen naisen tarina Seitsemän nimen tyttö. Todella mielenkiintoinen, mutta en lue uudelleen.

  VastaaPoista
 3. Marlen kannalla olen minäkin. Lue ensin koko Sonja-sarja. Saat eniten irti, kun yksityiskohdat ovat hyvin muistissa. Luin kauan sitten Hietamiehen varhaisimmat kirjat, Sitten tuli vastaan yksi, josta en pitänyt ollenkaan enkä ole sen koommin tullut tarttuneeksi hänen kirjoihinsa.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä lue Sonjat ensin:) kivat Hemppukka sukat!

  VastaaPoista
 5. Sonja-sarjan kirjat olen itsekin lukenut ja nyt pöydällä odottaa tuo Mustosen Emännöitsijä. Se ilmestyi lahjapaketista jouluaattona ja tänä iltana on tarkoitus aloittaa se. Piti alta lukea kirjaston kirja, Donna Leonin Myrskyjen meri.

  VastaaPoista
 6. Tulee väkisinkin tuosta hempukka sanasta mieleen se Suomi-filmi Anneli Saulineen. Mutta sukat on nätit joka tapauksessa. Toivottavasti valitsit Enni Mustosen ensin ja sitten voit rauhassa jatkaa Sonja-sarjaa. Ystävättären kanssa Forssassa kirpparilla ja löydettiin Hirvisaaren kirjoja iso kasa ILMAISEKSI. Ystävätär oli tosi iloinen.

  VastaaPoista
 7. Onnea voitosta - hempukat ovat, toden totta! Näitä kirjoja en ole lukenut - täytyy katsella kirjastossa sillä silmällä. Hirvisaaren kirjoja saattaa olla cd:lläkin.

  VastaaPoista
 8. Aivan super-ihanat sukat! Olen lukenut koko Hirvisaaren tuotannon (minulla on kaikki hänen kirjansa) ja tykännyt, koska teksti on sujuvaa ja helppolukuista. Enni Mustosen Emännöitsijä kiinnostaa, mutta sitä en ole vielä hankkinut, nyt luen Oksasen NOrmaa noiden presidenttikirjojen jälkeen.

  VastaaPoista
 9. Ihanat sukat!
  Molemmat kirjailijat ovat ihan lemppareita! Suosittelen lukemaan sarjan loppuun kerralla:) "Emännöitsijä" kuuluu "Syrjästäkatsojan tarinoita-sarjaan". Suosittelen lukemaan ensin Paimentyttö ja Lapsenpiika niin saat tarinasta enemmän irti. Jollet ole jo lukenut;) Ensimmäisessä osassa Ida on vielä lapsi, mutta tässä Emännöitsijässä aikuinen... Aivan ihanan pihana sarja:)Nuo kaksi ensimmäistä osaa on juuri ilmestyneet pokkareina.

  VastaaPoista
 10. Voi, huomasin tämän postauksesi vasta nyt.. Kiva että sukat löysivät perille ja olivat mieluisat :) Taidat olla itsekin kova sukkien neuloja, mutta kyllä nyt pakkasilla lisäsukat lämmittävät kaksinverroin :))Minä en lue romaaneja ollenkaan, nytkin on postissa tulossa kotiin luontokirja "Talventörröttäjät" sekä valokuvaukseen liittyvä kirja. Mukavaa loppuviikkoa sinulle Irma <3

  VastaaPoista