perjantai 18. joulukuuta 2015

Palkintopaketti Marlelta

Eräänä aamuna päästessäni töihin ja tietokoneen äärelle niin päätin katsoa Marlen blogiin mikä lukema siellä onkaan menossa kun matkalla muistin että kilpailu 100 000 kävijästä on meneillään. Töissä ollessani en juurikaan lue blogeja mutta nyt päätin muuttaa tapojani ja se kannatti:) Juuri oikea lukema oli näytössä!
Palkintopaketissa oli paljon mukavaa niinkuin arvata saattoi:Suuresta kuusimetsästä oli maltettu katkaista pari kuusta pakettiin ja Tallinnan reissulta tuotiin laukkutarvikkeita. Mukissa on hyvä säilyttää avaimia, tämä oli toivomuslistallani. Vanha avainkotelo on jo niin nuhraantunut ettei oikein kehtaa käyttää mutta kun on niin kätevä että ei voi poiskaan heittää. Ja kun mukamas ei ehdi itse uutta ommella niin tosi tarpeeseen tuli tämä!! Alla oleva kangas oli paketissa ja sopiva lanka mukana, siis tästä teen jotain itselleni.

7 kommenttia:

 1. Posti oli oikein nopea, vaikka varmasti on joulukiirettä heillä. Muistin lukeneeni, että sininen ei ole sinun väri ja siksi punaista ja vihreää. No ei mulla sinisiä kuusia olis tainnu ollakaan, paitsi vaaleahkoja.

  VastaaPoista
 2. Onnea IIIIIHANASTA palkinnosta! Olen ihaillut noita Mari-mukeja Marlen blogissa:)Nuo joulukuusetkin on kuulemma kaadettu omasta metsästä... ovatkin niin sopusuhtaisia:)
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ihanasta lahjasta ja avainmuki on tosi kätevä, joulukuuset kivat, todellakin hyvä lahja!

  VastaaPoista
 4. Onnea sinulle! Tosi mukava lähetys!

  VastaaPoista
 5. Onnea! Kivat palkinnot! Avainkotelo on hauska.

  VastaaPoista
 6. Onnea. Hienot lahjat. Avainmuki on kätevä.

  VastaaPoista