keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ranskalainen pussi;)

Ostelen aina silloin tällöin  -lue:liian usein- kaikenlaisia tilkkuiluun liittyviä lehtiä ja läheskään aina en niistä mitään mallia toteuta. Syytä en tiedä, lieneekö se etten jaksa perhtyä malliin jos en ymmärrä kieltä tai muuten vaan ei viitsi vaivata päätään ja pohtia tekotapaa jos ei helposti tajua ohjetta.
Nyt olen kuitenkin terästäytynyt;)
Aiemmin ompelin ranskankielisestä lehdestä uudenlaisen vetoketjureunallisen pussukan.
Uusimmasta hankkimastani Magic Patch-lehdestä valitsin tämän pussimallin joka oli todella helppo ja nopea tehdä vaikka ranskankieli outo onkin. Alimmaisessa kuvassa pussi on ompelukoneen vieressä, siitä pystyy paremmin hahmottamaan mieten suuri pussi on:) En tiedä vielä mitä sinne sisään tulen laittamaan mutta ehkä se joskus selviää:)
6 kommenttia:

 1. Iiiiiiihana! Kaunis ja mielenkiintoisen näköinen toteutus!

  VastaaPoista
 2. Pussukka on kyllä hieno! Niin on valitut kankaatkin!
  Kyllä sinä sinne laitettavaa keksit, pussukoita ei tilkkuilijalla ole koskaan liikaa;)

  VastaaPoista
 3. Ai, että on kiva pussukka ja kivat kankaat!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Pikkukuvasta luulin sitä joksikin ihanaksi kakuksi, jonka päälle olet valellut pinkkiä sokerikuorrutusta. Ehkä liian pitkä herkkulakko on tehnyt tehtävänsä, punasavi näytti suklaalta ja hassu kylvös suklaakääretortulta. Kovin on erikoinen malli, tuota en varmasi ainakaan saksankielisellä ohjeella selättäisi! Tuolla voisi säilyttää vaikka ihania alusvaatteita, jotain pitsihempukoita. Ei perus sloggeja.

  VastaaPoista
 5. Pian hallitset varmasti ranskan ja japanin kieletkin ahkeran ompelusi sivuotuotteena. Pussukka on suloinen. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Kaunis ranskalainen pussi! Hienosti selvitetty tekeminen :)

  VastaaPoista