lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kaksi pöllöä

Toinen kuvassa ja toinen kuvaajana. Jos ihminen viitsisi ajatella kun ompelee niin ei tarvitsisi töppäillä. Tai ehkä ihminen ajattelee mutta ei sitä mitä pitäisi siis sillä hetkellä kun ompelee. 
Oletteko ennen nähnyt pöllöä jolla on siipien kärjet eteenpäin. No, nyt näette senkin ihmeen! Osat on jo yhdistetty joten purkamaan en rupea. Vedin sisälmykset ulos ja päätin heittää aihion roskiin mutta tulin toisiin ajatuksiin. Laitan sen kaavojen kanssa samaan pussiin muistoksi ja  muistuttamaan mitä ei kannata tehdä:)


Pöllön kaavat Singorina-kaupasta.


13 kommenttia:

 1. Lintuanatomisesti ne on ehkä väärinpäin, mutta jos satuanatomisesti vertaa siipiä enemmän käsiin, niin menee ne noinkin päin. :)

  VastaaPoista
 2. Ei pöllömpi, kyllä sen pöllöksi luokittelisin. Kauniit värit on pöllöllä!

  VastaaPoista
 3. Harva huomaa asiaa. Nalle Puhin Pölölläkin ovat siivet kuin kädet. Kovin harva meistä pääsee tutkimaan oikeita pöllöjä. Viimeksi kun huomasin pöllön en edes nänhyt sitä, se vain suhahti vierestä.

  VastaaPoista
 4. Eihän tuota edes huomaa, olisin ajatellut, että olet laittanut kivasti siivet toisinpäin:) Aina voi vahingossa tehdä jotain, joka ei näytäkään sitten niin hassummalta, mielestäni kaunis pöllö, ei muuta kun laita näytille vain ja käyttöön, ei mihinkään pussiin piiloon!

  VastaaPoista
 5. Kappas, niinhän onkin... Ihan hauskan näköinen silti, ei huomaa jos et kerro :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää pöllö vaikka siivet on noin päin. Sehän voi juuri olla lehauttamassa niitä eteenpäin, varmaan ne silloin näyttävät juuri tuolta! Liikkeen tuntua, sanon minä. Tee hänestä tuollainen ja tykkää hänestä myös juuri tuollaisena, hän on HYVÄ!

  VastaaPoista
 7. Kauniit värit on pöllö saanut :)

  VastaaPoista
 8. No enpä ois tajunnut, nuo siivethän ovat ihan siinä asennossa kuin se aikoisi halata :)

  VastaaPoista
 9. Minuun olis mennyt täydestä kuin väärä raha, jos et olisi kertonut. Siivet näyttävät olevan siinä asennossa, kun lentäessä on juuri otettu lisää vauhtia vetämällä ylhäältä alas :)

  VastaaPoista
 10. Hullu ei huomaa ja viisas ei virka. Kuulun hulluihin, en huomannut mitään virhettä. Näin vain kauniin pöllön.

  VastaaPoista
 11. Enpä olisi asiaa huomannut ellet olisi maininnut. Älä piilottele kivaa työtäsi,esille vaan!

  VastaaPoista
 12. No pöllö on jotenkin vastaanottavainen, kun siivet on noin. Tai se on tulossa halaamaan. Ihan hyvä tyyppi se on joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 13. Kiva pöllö se on silti. Esille vain.

  VastaaPoista