sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Sunburst on valmis

Tein tämän työn valmiiksi asti vaikka se ei niin kovasti kiinnostanut virheiden ja kankaiden venymisten ja blokkien eri kokoisuuden vuoksi.
Vaikka edellisen kirjoituksen kuvissa ei aivan selvästi ongelmat näy niin kyllä niitä kuitenkin on, en ole vaatimaton kuten joku kommentissaan arveli. Peite tai mikä hän sitten onkaan ei kyllä kuulu parhammistoon ja mielestäni en pitkään aikaan ole tehnyt tämmöistä ompelusta, työn jälkeen en ole ollenkaan tyytyväinen. Kokokin jäi aivan omituiseksi 100x135 cm. Ehkä se sinne autoremppaajalle sopii:) - päälle tai alle. Idea kuitenkin tuli tutuksi ja virheetkin osaa oikaista jos vielä joskus tulee samalla mallilla uusi tehtyä. Ihan heti en kuitenkaan ryhdy siihen hommaan:)


Tikkauksen tein vapaatikkauksena valkoisille osioille. Ja kun homma ei enää kiinnostanut niin tikkaaminenkin on vähän sinne päin. 

12 kommenttia:

 1. Voitaneen siis sanoa, että työ on edukseen valokuvissa. Ainakin minun silmiini se näyttää täydelliseltä.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä Kvilttaajan kanssa, että kuvissa peitto näyttää todella upealta!

  VastaaPoista
 3. Jos ei näkis mistä on kysymys, voisi luulla, että on ihan p.... Mutta kun se nyt tuossa ruudulla aurinkoisena köllöttelee, niin näkeehän sen jokainen, että HIENO ON tikkauksineen!

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno se on, ja sinun sinne päin -tikkauksetkin näyttävät täydellisiltä. Ihmeelliset pikimustat silmälasit sulla mahtaa olla, kun et tästä työstä tykkää!

  VastaaPoista
 5. Kuvassa näyttää kyllä hienolta! Ja uusi erilainen malli. Ehkä totut peittoon ajan kanssa.

  VastaaPoista
 6. Tiedän tunteen, kun työ ei ole oikein itselle mieleinen. Mutta siitä huolimatta oikein kaunis peitto!

  VastaaPoista
 7. Kaunis peitto ja niin keväinen.

  VastaaPoista
 8. Hieno peitto! Ei ole tullut tuollainen malli ennen vastaan...
  Kiva kun tuli nyt:)

  VastaaPoista