tiistai 16. joulukuuta 2014

Neljän vuodenajan puutarha

Leikkasin kankaita uuteen työhöni josta on tulossa "verhot" studiooni:) Tai mitä tästä nyt sitten syntyykään - jää nähtäväksi:) Kankaat ovat suurimmaksi osaksi Kaffe Fassetin kankaita joita olen keräillyt aina kun niitä on jossain ollut vähänkin edullisemmin ostettavana. Myös malli on Kaffe Fassetin kirjasta nimeltään Neljä vuodenaikaa. Voi olla että minulla noita vuodenaikoja tulee tähän työhön vain kolme tai kaksi, katsotaan miten työ etenee. Ihan tarkkaa suunnitelmaa ei työhön ole, vain hahmotelma ja mielikuva:)Ommellessani kankaan paloja yhteen mietin että saadaankohan meillä ruokaa tänä jouluna laisinkaan kun rouva vaan omplee ja viihtyy studiossaan jos siihen vähänkin aikaa liikenee. Tässä vaiheessa kai pitäisi jo uunin paistaa jos jonkinlaista leivonnaista ja patojen porista liedellä joulun herkkuja valmistamassa:)10 kommenttia:

 1. Voi miten jännittävää! Hienot kankaat sinulla verhoihin on. Meillä ei ole myöskään uunissa ollut muuta jouluista kuin pipareita.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen projekti. Meillä Isäntä hoitaa tuon ruokapuolen, kun ompelen. Minä olen luvannut hoitaa vaan leivontapuolen.

  VastaaPoista
 3. Oi, jännää ja mielenkiintoista:)
  Meillä myös on uunissa paistunut vasta vain piparit, mutta katsotaan päätyykö sinne jotain muutakin, onhan tässä vielä aikaa!

  VastaaPoista
 4. Oijoijoi miten herkullisen näköistä tulossa!

  VastaaPoista
 5. Kaunista verhoa on valmistumassa, ihania kankaita. Onhan tässä vielä viikko jouluun, kyllä siinä ajassa ehtii porisuttaa padat, paistaa ruuat ja ommella uudet verhotkin.

  VastaaPoista
 6. Fassetin kankaat on kyllä kauniita! Minä haen sapuskat kaupasta, saa luvan kelvata...

  VastaaPoista
 7. Ihanat kankaat! Juuri lempikangastani käsittelet siinä, vaaleaa liilaa, pallollistyyppistä. Jos ompelupöydän ääressä menee kauan, teidän ei ehkä auta kuin syödä vähemmän tai vähemmän lajeja. Tai tosiaan ostaa valmiina. Onneksi en ole huippukokki, joten perhe ei odota minulta patojen porinaa.

  VastaaPoista
 8. Fassetin kankaan on niin ihanan kirjavia ja värikkäitä.

  VastaaPoista
 9. Varmasti ihana tehdä Fassetin kankaista. Jännittävää nähdä...
  Kyllä se joulu tulee ja menee, ihan mukavasti :)

  VastaaPoista
 10. Makeelta näyttää verhoista tulevan. sama täällä ompelukipinä on päällä eikä sitä saa sammutettua, vaikka joulu onkin jo ovella :)

  VastaaPoista