sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Ei saisi valittaa.....

..............mutta, kun on hiki kun leikkaan kasvihuoneessa tomaatin lehtiä, kun nypin terassilla petunian kukkia, kun perkaan kasvimaalla rikkaruohoja ja harvennan porkkanoita, kun käyn aamulla lenkillä reippaasti kävellen, kun teen melkein mitä vaan.......
Onneksi sentään ompelukoneen vieressä ei tule hiki kun "ompeluhuone" on pohjoisen suuntaan ja vieressä on ovi jota voi pitää auki:) Mutta kun koneen viereen ehtii vaan silloin tällöin:)


Unikkokankaista jäi vielä pari palaa jäljelle ja niistä ompelin pussukat.
Pussukoiden korkeus on 26 cm ja leveys 23 cm eli aika kookkaita mutta en malttanut leikata kankaita ja tein sen kokoiset mitä niistä tuli. 

Uutta pussukkaa aluillaan jäännöspaloista.


Perussukat, talven tuiskuihin:) 9 kommenttia:

 1. Juuri noin, pussukan ideaali mitta on se, mitä kangaspalasta saa irti. Helle hiostuttaa, mutta onhan se muuten niin ihanaa. Kunnon kesästä saa voimia pitkään talveen.

  VastaaPoista
 2. Unikkopussukoista tuli hienot, kuvio ei ole ihan ilmiselvä vaan hauskasti abstrakti. Tikkaukset ovat tyylikkäät!

  VastaaPoista
 3. Ihanan sinivalkoista, niin suomalaista kesää!
  Päivällä kuuma ja illat varsinkin aivan ihastuttavan lämpöisiä, nyt on kesä parhaimillaan ja niin ihanaa:)

  VastaaPoista
 4. Sininen kausi sinulla. Kyllä tämä kuumuus alkaa jo välillä ärsyttää. Onneksi minullakin on ompeluhuoneessa viilentävä tuuletin.

  VastaaPoista
 5. Kivasti olet tikannut noita uusia jäännöspalapintoja! Täytyy itsekin kokeilla!

  VastaaPoista
 6. Ei lämmin luita riko, oli äidilläni tapana sanoa :) Ja saadaan täällä Suomessakin paljon D-vitamiinia ihan luonnollisesti! Pussukat ovat upeita, tosi raikas on tuo sinivalkoinen väritys. Ja jäännöspalatkin työstymässä uusiksi ihanuuksiksi...

  VastaaPoista
 7. Kuule, kaikki ne jotka valittaa hellettä, pannan pimeän kellarin betonilattialle makaamaan kuudeksi tunniksi. Ainakin. Hienot pussukat olet suikaleistasi saanut. Tuo edellisen postauksen kassi on upea. sinivalkoisuus terästettymä mustalla on niin kesää!

  VastaaPoista
 8. Hyvännäköisiä pussukoita, ja tekeillä olevassa on kiva asettelu ja etenkin tikkaukset. Vaikka lämpimästä tykkäänkin, niin tunnustan suoraan, että lämpötilat, joissa mittari pyörii kolmessakymmenessä, eivät ole minun juttuni. Mielummin vetäydyn silloin sisätiloihin vaikka ompelemaan.

  VastaaPoista
 9. Samat on täällä. Pitää vaan nauttia lämmöstä. Ei sitä kauan kestä??? hienot pussukat.

  VastaaPoista