lauantai 10. toukokuuta 2014

Syy mun hymyyn:)

Kevään aikana on postilaatikkoon tupsahdelut puutarhakauppojen mainoksia. Niiden uhrina sain ajatuksen ja innostuksen kasvihuoneesta. Varsinainen viherpeukalo en kuitenkaan ole joten antaas kattoo miten mun käy;) Toivottavasti tämä ei jää ainoaksi kuvaksi kasvihuoneesta. Ostin Sonja Lumpeen kirjankin aiheesta ja siinä on mukavasti ja helposti ymmärrettävästi kirjoitettu ohjeita perustamisesta ja viljelystä. Nyt vaan odotellaan ilmojen lämpenemistä että päästään istuttamaan tomaatin ja kurkun taimia, ehkä jotain muutakin.
Mies on ollut pari viikkoa lomalla ja hänellä oli siis sopivasti aikaa pystyttää huone.Tässä on myös syy miksi pääsiäisenä siirtelin puupinoja toiseen paikkaan.

Siis nyt hymyilyttää:) Entä syksymmällä:)

12 kommenttia:

 1. Jos ei viljely innosta, saa kasvihuoneesta kivan kesäisen ompelupaikan!!! Jatkoroikalla vaan virtaa singeriin ja hyvin tikkaa!! :o)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tuo jo tuossa vaiheessa hymyilyttää. Kun on jo pystyssä. on se niin mukava kasvatella tuolla vaikka mitä tai sitten ihan oleskella ja kuunnella lintujen laulua :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Tuollaisen kasvihuoneen minäkin haluaisin :) Mukavia istutushetkiä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hieno huone! Varmasti vielä syksylläkin sinua hymyilyttää! Hyvä vinkki tuo ompelupaikka;o)

  VastaaPoista
 5. Pidän peukkuja syksyisen hymyn puolesta. Itse kasvattamiaan vihanneksia on kiva syödä. :) Ja jos joskus kyllästyt kasvihuoneen ylläpitoon, siitä saa tosiaankin viihtyisän kesähuoneen ja syyspimeillä se on ihanan tunnelmallinen, jos valaiset sen vaikkapa kynttilöillä.

  VastaaPoista
 6. Itse en ole puutarhuri - siis ollenkaan, mutta tuollaisesta minäkin joskus aina haaveilen :)
  Onnea viherpaukalovaiheelle, sysky tulee ja mehukkaat itsekasvattamat vihannekset!

  VastaaPoista
 7. Ei ole ihmeekään, että hymyilyttää tuohan on aivan ihana!
  Mukavaa Äitienpäivää ja kivoja istutushetkiä:))

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon uudelle kasvihuoneharrastukselle! Ja tervetuloa joukkoomme. On tosi ihanaa kasvatella ja kokeilla kaikkea kivaa. Kyllä sinua syksylläkin hymyilyttää kun keräät niitä ihania maistuvia tomaatteja ja kurkkuja, aito maku ja taatusti luomua!

  VastaaPoista
 9. No onpas hieno. Jos mitään ei ala kasvaa, voit viedä sinne pienen pöydän ja penkin ja sen Sonjan kirjan luettavaksi ja tehdä siitä vaikka ompelumajan. Toivon kuitenkin, että saat ruokakasvit kukoistamaan ja syksyllä pidät isot sadonkorjuutalkoot juhlineen.

  VastaaPoista
 10. Onnea uudelle projektillesi, varmasti hymyilyttää myös syksyllä satoa korjatessa.

  VastaaPoista
 11. Onnittelut! Japanilainen sanalaskukin sanoo. "Mikään ei ole tärkeää, ainoastaan puutarhanhoito.

  VastaaPoista
 12. Tosi kaunis huone, onneksi olkoon! Kyllä siitä tulee pihan komistus mitä sitten puuhaatkaan sisällä :)

  VastaaPoista