torstai 1. toukokuuta 2014

Pieni maatuskapussukka ja isot sukat

Pussukka näyttää pieneltä sukkien kanssa samassa kuvassa. Sukat ovat naisten kokoa ja pussukan leveys 15 cm ja korkeus 7 cm. Eli pussi on aika pieni. Netistä löysin mukamas uuden pussukkaohjeen ja innostuin sitä kokeilemaan. Melko pian ompelun aloitettuani tajusin että tämän ohjeen mukaan olen pussukoita tehnyt aiemminkin. Miten se näyttikään mallikuvassa toisenlaiselta. Ihan itse keksin tikkauskuvion ompelukoneeni ommelvalikoimasta ja siitä kyllä tykkään. Yritän muistaa käyttää sitä toistekin.
Yksinkertaiset sukat ovat valmistuneet telkkarisukkina. Nostalgia-lanka oli niin kivaa että se ei mielestäni kaivannut mitään kuviointia tai raitaa tms:)
7 kommenttia:

 1. Ihana pussukka! Tuo kangas on niin södeä ja tikkaus torellakin hieno.
  Minäkin olen tehnyt sukat (miehelleni)tuosta nostalgiasta.

  VastaaPoista
 2. Kiva pirtsakka pussukka ja hyvät perussukat!

  VastaaPoista
 3. Onpa kevään pirteä pussukka! Kiinnitin huomioni myös virkattuun peitteeseen, oletko itse tehnyt? Todella kaunis ja kruusailematon malli!

  VastaaPoista
 4. Kaunis pussukka ja komeat sukat. Perussukkia aina tarvitaan. Ei todellakaan tuo nostalgia kaipaa mitään rinnalleen.
  Iloista toukokuuta.

  VastaaPoista
 5. Mietin tässä, näyttäisikö pussukka suuremmalta ja sukat pienemmältä, jos pussukka olisi kuvassa edessä ja sukat takana. Perussukkia tarvitaan aina. Mutkatikkaus on kiva, mutta lähde rohkeasti vaan tekemään vapaata konetikkausta tuollaisiin pieniin juttuihin. Siitä kokemus karttuu.

  VastaaPoista
 6. Minustakin Nostalgia on paras ihan sinällään!
  Kaunis pussukka jälleen!

  VastaaPoista
 7. Tuo maatuskakangas on kyllä niin hymyilyttävää :) Aina tulee kiva olo sen nähdessään, joten peruspussukkaan se sopii oikein hienosti!

  VastaaPoista