torstai 29. toukokuuta 2014

Iso tyttö ja toinen Ikea-pussukka

 Ostin taas Danielle Steelin uusimman kirjan - Iso tyttö ja sain luettua sen. Samaa varmaa Steeliä kuten hänen muutkin kirjansa. Joskus kauan sitten jo päätin että enää näitä kirjoja en osta kun ovat kaikki samalla kaavalla kirjoitettuja ja näin olleen jo lukemisen alkuvaiheessa arvaa miten juoni etenee ja mikä on loppu, mutta edelleenkin niitä vaan ostan ja luen;) Teksti on harmitonta ja mitään mullistavaa ei tapahdu, kaiketi siksi hyvää lukemista ennen nukkumaan menoa:)


Vielä valmistui toinen Ikea pussukka ja kolmaskin on tekeillä:) Näitä Ikean kangaspaloja on vielä aika paljon kaapissa mutta pussukoita niistä ei valmistu enempää ainakaan tällä kertaa tuon kolmannen jälkeen. Kuvat otin viime sunnuntaina kun aurinko paistoi, tänään ei olekaan mitään asiaa ulos. Vettä on satanut koko aamupäivän samoin kuin eilenkin. Positiiviesti ajatellen............ saa ommella hyvällä omallatunnolla:))

6 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen pussukka. Ikean kankaat ovat niin jämäköitä, että sopivat hienosti pussukaksi tai kassiksi. Mustavalkoinen on aina täyylikäs.

  VastaaPoista
 2. Kaunis pussukka ja kaunis kangas!
  Mukavaa helatorstai ompelupäivää:)

  VastaaPoista
 3. Minä parhaillaan luen tätä Danielle Steelin Iso tyttö.
  Danielle Steelin kirjat ovat keveitä ja helppoja luettavia.

  VastaaPoista
 4. Pitänee seuraavalla Ikean reissulla katsella kankaita tarkemmin. Kivaa tuo mustavalkoinen kangas, ja sopii hyvin pussukkaan!

  VastaaPoista
 5. Mustavalkoinen näyttää hienolta! Omista Ikea-tilkkupaloistani en ole vielä tehnyt mitään :( mutta eihän niitä pystynyt ohittamaankaan :)

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs, sopisi miehellekin. Ikean kankaissa on kivoja printtejä ja tukevia laatuja.

  VastaaPoista