sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Aamuruuhka moottoritiellä

.....vai ollaanko kotiinpäin menossa.

Koko on 100 x 120 cm.
Tuulenpuuska heilautti työtä niin että takapuolikin tuli näkyville.

Monenlaista ajopeliä on liikenteessä, sieltä voi valita mieleisensä jolla olisi muka ajella:)

Renkaisiin olisin halunnut ommella keskelle pienet napit mutta niinhän ei voi tehdä kun on lastenpeitteestä kysymys. Toinen vaihtoehto olisi ollut applikoida pienemmät ympyrät keskelle rengasta, näin olisi tullut vähän enemmän ilmettä työhän, laiskuus kuitenkin iski.
Yritin ommella käsin joitakin koristepistoja renkaisiin mutta en ollut tyytyväinen tulokseen joten sekin jäi vaan haaveasteelle. Päätin luovuttaa:)

Tässäkin työssä kuten joissain aiemmissakin on minulle käynyt niin että alkuinnostus on kova ja tuntuu että työstä tulee todella kiva/kaunis/hauska. Kun työ etenee ja tulee joskus valmiiksikin niin se ei olekaan ollenkaan sellainen mitä mielessä oli nähnyt ja ajatellut sen olevan. Tämäkin kuuluu siihen kategoriaan.

Oletteko kokeneet samaa:)13 kommenttia:

 1. Oikein kivahan siitä tuli. Mitäs, jos aplikoisit sinne tänne renkasiin niitä keskiympyröitä. Jossain autoissa olisi kiva olla etuikkunakin... Minä olen useasti kuvitellut tikkaavani käsin ja aplikoivani kivoja juttuja ja sitten on iskenyt laiskuus.

  VastaaPoista
 2. Kaunis peitosta tuli, tykkään!
  Usein minullekin käy niin, että työstä ei tule se mikä visio päässä on, vaan aivan erilainen työ...

  VastaaPoista
 3. Todella hauska laspsen peitto. Ei kannata koristella liikaa. Näyttää kuvassa erittäin hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Tiedän tunteen :). Sitä kun on sielunsa silmin nähnyt valmiin lopputuloksen ja todellisuus ei vastaakaan sitä täysin, niin sitä ei vaan osaa olla tyytyväinen, vaikka oikeasti lopputulos oliskin hyvä ja kaunis. Ei vaan ole sama asia :)
  Oliskohan meillä itselle asetettu rima vaan liian korkealla..?

  Sun peitossa en näe kertakaikkiaan mitään vikaa. Päinvastoin. Hauska ja sopivan värikäs, mutta simppeli.

  VastaaPoista
 5. suloinen peitto! Minä aplikoisin / ompelisin ihan vaikka mustalla langalla jotain keskelle, tai hopeisella hienot alumiinivanteet.

  VastaaPoista
 6. Minusta peitossa tuli oikein soma tuollaisenaan.
  Kyllä into useinkin hiipuu ja sielun silmin näkee jotain ihanaa, jota ei saa toteutetuksi. Toisinaan taas on niin kova into aloittaa uutta, ettei saa vanhoja valmiiksi.

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva peitto! Panet sen vähäksi aikaa kaappiin jos ei heti miellytä, niin vähän ajan päästä jo tykkäät. Ei ainakaan ole mitään syytä hyljeksiä sitä.

  VastaaPoista
 8. Hauska peite - auto on malliltaan niin tyylitellyn yksinkertainen, ettei se välttämättä yksityiskohtia kaipaa.

  VastaaPoista
 9. Noin värikkäässä aamuruuhkassa istuskelisi mielellään;o) Kiva pikku peitto siitä tuli! Itselläni käy useasti niin, että alkuinnostus hiipuu ja alussa kivalta näyttävä työ muuttuu tympeäksi! Mutta aika kultaa nekin...;o)

  VastaaPoista
 10. Mukava peitto se on, usko pois. Minäkin antaisin olla näin ilman lisäyksiä.
  Mutta se epäonnistumisen tunne on tuttu. Ei sitä varmaan voi välttää, mutta jatketaan sinnikkäästi. Seuraava työ taas palkitsee.

  VastaaPoista
 11. Oi, miten ihana peitto! minusta se on hyvä juuri noin. Usein käyn täällä sinun blogissa ihailemassa, mutta kommentit ovat jääneet vähäisiksi. Sinä olet todella taitava tekijä :-)

  VastaaPoista
 12. Saman ole kokenut monet kerrat, mutta minusta tämä ruuhka on ihastuttava!

  VastaaPoista