lauantai 1. helmikuuta 2014

Takakangas pellavapeitolle

Kävin tänään  Eurokankaassa hakemassa takakankaan pellavapeittoa varten. Varmistin ettei materiaali lopu kesken ja sen takia työ jäisi vaiheeseen. Eurokangasta ei kaupungissamme ole joten jos sinne haluaa on ajettava useimia kymmeniä kilometrejä. Aamulla tajusin että naapurikaupungistamme löytyy ko.kauppa ja sinne on matkaa vain 15 km:)
Sopiva kangas löytyi nopeasti. Kiertelin kauppaa myös muutenkin ja askeleet johtivat tietenkin palalaarin luokse jossa oli todella paljon mielenkiintoisia kankaita. Sain hillittyä itseni ja ostin vain muutaman palan. Tosin tietoisena että menen viikolla uudestaan samaan kauppaan verhokangasostoksille ostokset jäivät vähiin, katsotaan mikä on tilanne kun seuraavan kerran tulen ulos kaupasta:) Kotona laskin kankaille metrihinnat ja totesin että edullisia olivat. Kilokauppaostoksissa saa olla tarkkana hinnan kanssa jos aikoo tehdä hyviä ostoksia.Sopivan hintainen Frillalankakin päätyi mukaani. Haluan kokeilla huivin neulomista.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kankaita, ja ihailtavaa luonteenlujuutta! Olen huomannut itsessäni samanlaista käyttäytymistä: "pikamatkoilla" pidättäytyminen toimii jo hyvin, mutta kestävyysharjoittelua tarvitaan vielä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihailtavaa luonteenlujuutta. Hyvä, että sait taustakankaan eikä tullut turha matka.

  VastaaPoista
 3. Hyvät ostokset olet tehnyt ja vielä edullisetkin. Kyllähän se luonteenlujuus on koetuksella useinkin kangaskaupoissa. Odotan mielenkiinnolla pellavaprojektisi valmistumista.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja kankaita sait. Meidän lähi-Eurokankaat ovat muuttuneet vähän pettymysten puolelle. Valikoima on supistunut melkoisesti. Totta on noiden kilokankaiden kanssa, että tarkka saa olla, sanon kokemuksesta!

  VastaaPoista