sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kangaskaupan kautta juhlimaan;)

Päivi kertoi blogissaan Tampereen Vaahtomuovissa olevan myynnissä tilkkutyökankaita -25%. Kun eilenaamuinen matkamme juhlille sattui kulkemaan Tampereen ohi niin minäpä ryhdyin laskemaan olisiko mahdollista ajoittaa kulkumme niin että pääsisin tutkimaan kangasvalikoimaa. Matkaa juhlille oli 300 km mutta kun tarpeeksi ajoissa lähdimme matkaan niin hyvin ehdin ostoksille:)
Ylärivin punainen ja sininen ovat Rowanin kankaita, niiden keskellä oleva jotain muuta mutta kiva kuitenkin:) Keskirivin kankaita suunnittelen käyttäväni pojan peittoon.
Olin jo lähdössä kaupasta pois kun ovella huomasin alehyllyllä pussin jossa oli alarivin kankaat hinta 5€, nappasin sen tietenkin mukaan. Kotona mittasin pussissa olevat kankaat ja niitä oli yhteensä kolme metriä, siis ilmaisia. Uskon että paikkansa löytävät nekin:)

8 kommenttia:

 1. Hienot ostokset, juhlamieli oli varmasti taattu tuollaisten löytöjen jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Voi mitä löytöjä! Harmi, ettei minulla ole enää syytä mennä Tampereelle :(

  VastaaPoista
 3. Olen käynyt tuolla vaahtomuovissa vaikka kuinka usein, mutta onnistunut kulkemaan sokein silmin tilkkukankaiden ohi - kauhistellut vaan vahakankaiden vanhanaikaisia kuoseja. Pitäisiköhän seuraavalla kerralla katsella vähän enemmän ympärilleen, niin kivat kankaat olet löytänyt! :o)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo oikean yläreunan sinivihreäsävyinen kukkakangas! Minulla on sitä ja se on joka työssä ollut upea. Hyvä valinta ja löytö.

  VastaaPoista
 5. Kaksi kärpästä samalla iskulla,kauniit kankaat ja mukavat juhlat.

  VastaaPoista
 6. Kauiniita kankaita!
  Harmi kun en Tampereella käydessäni hoksannut tuolla käydä, no ehkä jokin toinen kerta.

  VastaaPoista
 7. Hyviä ostoksia! Ja kankaita ei voi koskaan olla liikaa :-)

  VastaaPoista
 8. Kuukausi sitten Treella pyörähtäessäni löysin minäkin nuo kangashyllyt, mutta nuo tarjouspussit jäi kiireessä huomaamatta, kun mies odotti autossa sakkopaikalla. Eipä niitä taida siellä enää kohta olla, kun viesti kulkee blogista toiseen huimaa vauhtia. Kauniit ja monikäyttöiset kankaat olet saanut!

  VastaaPoista