lauantai 10. elokuuta 2013

Take it Easy-elokuun BOM-blokkiElokuun BOM-blokki
Loman viimeiset päivät menossa:(

Monenlaista suunnitelmaa oli ompelurintamalla loman ajaksi mutta aika paljon jäi tekemättä:) Jelly-kaitaleinenkin peite piti tikata mutta tikkaamatta on edelleenkin:)
Minulla on yksi kesätyö jota olen tehnyt muutamana kesänä vain loman aikana. Tänä kesänä en koskenut siihen ollenkaan, pitäisköhän sitten talviloman aikana yrittää saada se etenemään.

Loma on ollut mukava ja tuntuu että olen ollut töistä pois ikuisuuden. Eli loman vietossa olen ainakin onnistunut:) Noomi-koira oli meillä vierailulla emäntänsä ja isäntänsä kanssa muutaman päivän tällä viikolla. Visiitti oli koiran ensimmäinen vierailu pois kotoaan. Ongelmia ei ollut kiltin koiran kanssa:)

Parhaillaan pihassamme puuhastellaan autoremontteja............

...........poika korjaa miniäkokelaan auton takaluukkua...........


.......ja vävykokelas oman autonsa jarruja.....

Mies avustaa tarvittaessa kumpaakin:) Minä taidan siirtyä valmistamaan ruokaa nälkäisille miehille:)

4 kommenttia:

 1. Kaunis BOM sinulla! Sinun blokissasi nuo tummat kulmat tuovat siihen jännästi syvyyttä. Ehdotuksesi saman värisistä kolmioista - sitä pitää kokeilla, jos ei muuten, niin paperille värittämällä. Tämä oli tosiaan kiva blokki.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen blokki. Värit on harmoniset. Heti alkoi näyttää sängyn peitolta :-)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis BOM ja tässäkin on värit todella onnistuneet!

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että lomasi on ollut virkistävä. Eikös se loma ole silloin onnistunut, kun suunnitellut tekemiset jäävät tekemättä.Kuukauden blokki näyttää oikein hyvältä.

  VastaaPoista