lauantai 24. elokuuta 2013

Hermot testissä:)

Nyt kyllä kokeillaan paljonko hermo kestää:)
Tämän torkkupeiton tikkaaminen piti tehdä jo kesällä mutta tekemättä jäi niinkuin moni muukin suunniteltu homma;) Päätin aamulla että nyt on tämän työn vuoro tulla valmiiksi sitten vasta siirryn seuraavaan projektiin.
Tikkaaminen sujuu tosi mallikkaasti kunnes lanka katkeaa ja se tekee sitä liian usein. Tuntuu että aina pitää olla jokin mutka matkassa. Tällä kertaa on se langa joka aiheuttaa ongelman.


Vielä ei ainakaan ole hermo pettänyt, toivottavasti kestää loppuun asti:))

8 kommenttia:

 1. Kaunista työtä tikkailet ja vinkkinä sanoisin tuohon langan katkeiluun että kokeile vähän isompaa neulaa.

  VastaaPoista
 2. Olen Lean kanssa samaa mieltä. no 90 neula koneeseen, niin lanka pääsee liikkumaan väljemmin reiässä. Kostuta lankaa hieman, niin se tulee joustavammaksi. Kaunis peitto tulossa,

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä, enpä tullut edes ajatelleeksi:) Koneessa oli no 80 neula ja nyt se on vaihdettu 90 ja toimii:))

  VastaaPoista
 4. Jotain kaunista näyttää olevan valmistumassa:)

  VastaaPoista
 5. Nätti peitto on sinulla tikattavana. Kyllä on viheliäisiä tuollaiset ongelmat ja sitten kun etsii syytä menee hermot. Tsemppiä, miten se olikaan lopussa kiitos seisoo.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tämä bloggailu vaan on hienoa, saa heti ongelmiinsa hyviä vinkkejä! Tämän pistän talteen omankin korvan taakse! Ihanat värit peitteessä!

  VastaaPoista
 7. Kyllä ihailen kätesi ja koneesi jälkeä ja sitä että hermo pitää. Minä tuskastun heti kun mättää. Hyvät fiilikset sulle!

  VastaaPoista
 8. Itselläni uusi ompelukone hankinnassa, Husqvarna nimenomaan. Onko omasi 800 sarjaa, vai? Miten koneen kanssa on mynnyt, onko ollut ongelmia? Kiitos.

  VastaaPoista