keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Mukava tiistai-iltapäivä näyttelyssä

 Sain vinkin kässänäyttelystä Jättölän kylätalolla. Aikataulu oli vähän tiukoilla mutta ehdin kuin ehdinkin katsomaan kauniita käden töitä:) Muutaman vinoon menneen kuvankin napsasin muistoksi. Paljon kaunista olivat naiset saaneet aikaiseksi, jotenkin vaan tuo kasvisaiheinen työ pisti heti silmään:) Minulla on pieni palsta kaupungin reunamilla ja sieltä odotan kuvan mukaista satoa, ehkä työ siksi oli niin ajankohtainen:)
Olipa kyllä mieleenpainuva tutustuminen näyttelyyn, tapasin kolme mukavaa naista jotka olivat "tuttuja" blogivierailuista:) Kaikki olivat niin ystävällisiä ja kivoja. Jos asuisin vähänkin lähempänä niin tunkisin kyllä itseni heidän kerhoonsa opettelemaan uusia ideoita ja rupattelemaan mukavia;)


Arpaonnikin oli mukana, voitin kirjan, neulatyynyn ja pienen pussukan. Kirjaa vilkaisin kotimatkalla ja siellä oli pari pientä juttua joita voisi joskus kokeilla tehdä.
Kangasporkkanan ja siihen kaavan sain mukaani kotiin tuotavaksi. Silmäilin jo kankaitani mutta sopivia ei oikein löytynyt joten taas oli lähdettävä kangaskauppiaan juttusille. Aion tehdä noita porkkanoita lomaviikolla kun olemme mökillä. Ompelen saumat valmiiksi koneella kotona ja käsityöosuuden teen sitten mökin rannalla istuskellessa:) Minulla oli tarvetta pallokankaille ja jottei tilaus olisi niin pieni niin samaan lähetykseen tilasin myös kuppikakkutäti-kangasta. Katsotaan mitä siitä joskus aikanaan valmistuu. Pieni kiva ompeluaiheinen paneelikangas tuli paketissa kaupanpäällisenä.Vielä haluan kiittää teitä tapaamiani naisia näyttelyssä!
Kovin mukava tunnelma oli ajatuksissa vielä kotonakin:)

4 kommenttia:

 1. Oi, onpa kiva tuo siirtolapuutarhan tilkkutyö!!
  Aurinkoista ja leppeää Juhannuksen aikaa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut arpavoitoista!
  Kauniita töitä ja kaunista kangasta!
  Hyvää Keskikesän Juhlaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia käynnistä näyttelyssämme. Oli mukava tavata blogiystävä. Kauniita kankaita olet tilannut, mitähän kivaa niistä tulee.
  Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Ihania tilkkutöitä! Taitavista käsistä näköjään syntyy vaikka mitä.
  Hyvää mittumaaria!

  VastaaPoista