lauantai 25. toukokuuta 2013

Pikkupeitto ja lukemiset

Arvonnassa voittamani kirja on nyt luettu. Mukavaa, rauhallista iltalukemista on Mustosen kirja.

Mietiskelin tässä yhtenä päivänä että voisinkin lukea uudelleen kirjoja joita hyllyihimme on kertynyt jonkin verran. Yhden otinkin luettavaksi ja olipas mielenkiintoinen kokemus, muistin tarinan erilaiseksi mitä se olikaan. Eli huomasin että uusia kirjoja ei tarvitsisikaan hankkia kun lukisi vanhat uudelleen ja rahat voisi sijoittaa muuhun tarpeelliseen kuten kank......:) 

Tilkkutarhan Minnan toimitukset tapahtuvat todella silmänräpäyksessä. Keskiviikkona tilasin Fat Quarter-lehden ja eilen se oli jo postilaatikossa. Töiden jälkeen istuin kahvikupin kanssa takaterassille ja nautin. Ei kiirettä mihinkään, kahvikuppi vieressä ja uusi lehti kädessä! Kaikki muut ajatukset kaikkosivat taivaan tuuliin kun avasin lehden ja ideat rupesivat valtaamaan pään:)

Tilkkulehden kannessa on kuvattuna työ joka on minusta upeimpia näkemiäni käsitöitä. Tuollaisen kun pystyisi joskus itse toteuttamaan. Ehkä on vaan paras kun  tyytyy ihailemaan toisen tekemää:)                                                     
                                                                 
Käsityörintamalla on nyt hiljaista. Pienen lastenpeiton  olen saanut aikaiseksi. Siihen käytin isommasta peitosta jääneitä kangaspaloja.Taustapuolelle löysin palan Muumi-lakanakangasta.

Pihatyöt vievät aikaa ja sinne hilpaisen nytkin:) Huomenna olisi vuorossa kasvimaan perustaminen:)

3 kommenttia:

 1. Ihan samaa olen joskus miettinyt, että pitäiskö aloittaa kirjojen lukeminen hyllystä uudella kierroksella. Todennäköisesti en muistaisi yhdenkään juonta niin tarkasti, että pääsis haittaamaan lukunautintoa :).
  Ja lehtiäkin on kertynyt niin paljon, että voisin ihan hyvin lopettaa keikkien tilaukset ja lukea nekin uudestaan.

  Tsemppiä kasvimaalle!

  VastaaPoista
 2. Olen lukenut muutamat kirjat pariin kertaan kuten Robert van Gulikin Tuomari Dee -dekkarit, Peter Maylen Provence-sarjan. Quilting Arts ja Quilters Newsletterit olen nauttinut enemmän kuin kertaalleen. Et maininnut mitään Tilkkulehdestä? Anna vaan palautetta tähän suuntaan syyrinkiläisten jutuista. Osumatarkkuus paranee, kun saadaan palautetta.

  VastaaPoista
 3. Mulla on sama juttu noiden kirjojen kanssa, pitäisi aloittaa uusi kierros ja onpa sellaisia kirjoja, mitä en ole vielä edes lukenutkaan, mutta sitten siinä käy niin, että tilkkutyöt jää vähemmälle ja luetaan, ja luetaan joten jätän kirjat vielä odottamaan aikaa parempaa, mutta kaikki käsityölehdet ja kirjat voisi lukea aika ajoin uudestaan, niistä saa aina jotain ideaa. Nätti vauvanpeitto! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista