perjantai 8. helmikuuta 2013

Heavy Cross Block


Tänään on ollut vapaapäivä koska menen viikonlopuksi töihin. Eilen illalla huomasin että BOM-projektiin olikin jo tullut helmikuun blokki. Sen kanssa tuhrasin sitten aamupäivän. Palojen yhteensovittamisessa meni aikaa koska ne olivat kovin pieniä. Onneksi projekti ei ollut tämän suurempi:) Mitat on annettu tuumina, esim. 1 9/16". Omassa viivaimessani on tuuma jaettu kahdeksaan osaan joten arvauksella meni tuo 16:een jako:)
MInun silmääni tuo blokki on vähän sekava:) Liikaako osia?


Heavy Cross Block

Rapid City-työn olen suunnitellut tikkaavani savunharmaalla siimalangalla. Varstostani löytyi yksi vajaa rulla eli lisää piti ryhtyä tilaamaan:) Samalla voi tietenkin kartuttaa kangasvarastoa eihän sitä kehtaa pelkästään kahta lankarullaa tilata. Keskellä oleva pitsikangas on mielestäni kovin kiinnostavaa. Ihan heti en osaa ajatella mitä siitä voisi ommella - pöytäliinana voisi olla kiva - mutta ostettava vaan oli, niin kovin se houkutteli:)
Vasemmalla oleva harmahtava ja oikealla musta-harmaa täydentävät aiemmin rapakontakaa hankkimaani musta-harmaa-varastoa. 


12 kommenttia:

 1. Ihanan blokin olet saanut aikaan ja nopeasti! Kun näin sen Airifilin sivuilla, meinasi mennä jauhot suuhun, että tuosta en selviä. Itsekin kummastelin noita tuuman osia, aika omituisia murtolukuja on. Pitsikangas on todella kaunista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi blogiini. Varistyön tikkaukset sopivat vain seinävaatteeseen ja muuttavat sen aikamoiseksi pelliksi. Tilkkupeittojen tikkauksien täytyy olla paljon harvemmat ja siten pehmeämmät. Lykkyä sen oikean tikkausmallin löytymiseen.

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihana tuo pitsiliinakangas!!!

  VastaaPoista
 4. Heavy Cross:ssa oli todellakin monta osaa, ihan hiki tuli tehdessä! Mielestäni olet löytänyt mukavan kontrastiset kankaat, blokkisi onkin kaunis ja tasapainoinen.

  VastaaPoista
 5. Hieno blokkimalli, en kyllä osaisi tuota ommella, tuumamitoilla en ole koskaan tehnyt mitään. Pitsikangas on kaunis.

  VastaaPoista
 6. Minäkin katselin tuota helmikuun blokkia, että sen ompeluun pitää ihan kunnolla keskittyä :) Hienon värityksen olit saanut omaasi.
  Pitsikangas on aika kiva !

  VastaaPoista
 7. Ihana toi pitsi kangas! Olen aivan myyty sille!!!

  VastaaPoista
 8. I can not understand that we all use the same pattern. The blocks are so different. Yours turned out so pretty.

  VastaaPoista
 9. Ystävät ovat kuin tähtiä,
  aina olemassa, vaikkei niitä aina näe!
  Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 10. Kauniin blokin olet tehnyt, hyvät kangasvalinnat. Näyttää vaikealta, pitää kuitenkin yrittää, vaikka tuumatyöskentely onkin vähän outoa.

  VastaaPoista
 11. Hyvän näköinen tuo blogi, mun täytyy yrittää tehdä se myös.

  VastaaPoista