sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Eikä ne pussukat pöllöihin loppuneet

Vaan nyt oli maatuskakankaan vuoro muuttua pussukoiksi. Noh, tällä kertaa ompelin vain kolme. Kangasta jäi vielä iso pala jäljelle:)


Kiitos Tilkunviilaajalle linkistä vetoketjuompeluun. 
Samalla systeemillä olenkin ommellut vetokejuja muutamiin pusseihein, joihinkin vähän eri tavalla. Mielestäni tuollakaan tavalla tehtynä liian pitkästä ketjusta en saa loppumispäätä siistiksi. Se näkyy myös näissä pusseissa. Vielä pitäisi kokeilla ommella vetoketjun päihin kangaspalat (kuten olen nähnyt Tilkunviilaajankin tekevän) jospa sitten saisin parempaa jälkeä aikaiseksi:)

7 kommenttia:

 1. Kauniita nämäkin pussukat ja kiva tuo maatuska kangas.

  VastaaPoista
 2. Olen jo TODELLA pitkään haaveillut tekeväni tuollaisia pussukoita! Sinun pussukkasi näyttävät niin houkuttelevilta, että pitäisi kyllä jo yrittää...

  VastaaPoista
 3. Todella kivat pussukat!

  Vinkkaamallani menetelmällä saa vetoketjun päät siisteiksi, kun kääntää ne risareunat tiukemmin sauman puolelle samalla kun ompelee vetoketjua kankaisiin kiinni. Soile kertoi tekevänsä niin, ja on toiminut. Ja tietysti kangaslipareiden avulla saa siistiä.

  VastaaPoista
 4. Ihanat pussukat! Sinulla niitä syntyy!!! Pitäisi saada tartunta tuohon pussukoiden ompeluun...

  VastaaPoista
 5. Kivat pussukat! Tykkään maatuskoista ja kankaitakin olisi, mutta en ole saanut aikaseksi ruveta pussukoita ompelemaan.

  VastaaPoista