keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ajauduin huomaamatta pussi-kassi-linjalle

Rapid City-peitto odottaa edelleen tikkaamista:) Ensin valitsemani tikkausajatus on liian vaikea tai pelkään että työstä tulee sillä suunnitelmalla liian kovapintainen. Sitten ajattelin että onko mentävä vaan siitä mistä rima on matalin eli tikkaamalla suoraa ruskeita kaitaleita pitkin. 
Onneksi hairahduin tekemään näitä pusseja ja kasseja (pari on jo leikattuna, ompelua vailla). Ensin ei pitänyt tehdä kuin yksi pieni pöllökankainen pussukka mutta kun taas innostuin kokeilemaan vetoketjujen ompelua niin tulihan siinä useampi valmiiksi.  Näiden ompelemisen aikana on tullut uusi idea tikkaamiseen. Sekään ei mikään päätä huimaava ajatus ole mutta ehkä vähän parempi kuin edellinen;)

Kassin korkeus on 40 cm ja leveys 36 cm, siis pieni apukassi. Tikkasin päällikankaaseen ohuen vanun. Sitten ompelin vuoren ja päällisen sivusaumoistaan yhteen, näin olikin vuori siististi heti kiinni. Tätä systeemiä en ollutkaan aiemmin kokeillut, mutta kätevää ja helppoa oli:)

 

4 kommenttia:

  1. Pirtsakan värinen, söpö kassi jolle on aina käyttöä!

    VastaaPoista
  2. Pirteä kassi taas - sinulla on kauniita kankaita varastossa ;) Pinmooreja ei valitettavasti löydy Suomesta, enkä ole niitä onnistunut bongaamaan eurooppalaisistakaan nettikaupoista. Omani tilasin aikanaan Rapakon takaa, ja olin nyt yhteydessä sinne, vaikka nettikauppa onkin suljettu. Hän on valmis niitä sieltä toimittamaan, halutessasi ota yhteys info@rapakontakaa.com.

    VastaaPoista