sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Rapid City

Viikonlopputyöksi suunniteltu tilkkutyö valmistuu........mutta ihan niin pitkälle en päässyt kun olin ajatellut:) Eipä haittaa kun kiire tällä ei ole mihinkään.
Jo aiemmin olin etsinyt ison pinon uusia kankaita työtä varten, suunnitellut ja miettinyt värejä:) Kangaspaloja leikatessani hoksasin että tähän pystyy käyttämään muista töistä tähteeksi jääneitä pieniä paloja!! Leikkaaminen hidastui kun sopivia paloja piti etsiä ja etsiä, nopammin olisi leikannut kaikki uusista kankaista mutta nytpähän pääsin mukavasti eroon pienistä silpuista vaikka kyllä niitä vieläkin jää odottamaan uutta kohdetta.
Uskomatonta on miten monta kertaa leikkasin paloja ja ompelin, purin ja leikkasin ja ompelin. Puolen tuuman heittoja oli vähän väliä ja tietenkin väärään suuntaan eli palat olivat liian pieniä. Tarkka yritin olla leikkaamisessa mutta yrittämiseksi jäi:) noh, onneksi on kangasta mistä leikata uusia;)Ensi viikko taitaa olla niin kiireinen että ompelulle ei taida jäädä aikaa mutta sitten:)) alkaa loma:))

9 kommenttia:

 1. Onpas sinulla valmistumassa kaunis tilkkupinta.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista tilkkupintaa olet saanut aikaiseksi! Ihanat värit!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Pidän tuosta rytmikkyydestä.

  VastaaPoista
 4. Näyttää upealta, millainen mahtaa olla vielä isompana pintana. Miksi sen nimi on Rapid City? Ei kuitenkaan tainnut olla ihan nopsa valmistaa?

  VastaaPoista
 5. Oikein kivan näköistä teet. Värit aivan upeat. Tiedän tuon tunteen!

  VastaaPoista
 6. Kivan näköistä tilkkupintaa näyttäisi tulevan. Ja miten hyvä mieli tuleekaan, kun saa jämäpalat käyttöön :) Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 7. Tyylikäs väriyhdistelmä ja sopii hyvin kokonaisuuteen!

  VastaaPoista
 8. Näyttää hienolta tilkkupinnalta, kiva nähdä koko peitto valmiina. Hyvät värit!

  VastaaPoista