maanantai 23. heinäkuuta 2012

Välityöt jatkuvat

Vieläkään en ole päässyt jatkamaan vaalenapunaista työtäni. Ei siksi ettenkö tykkäisi siitä. Päinvastoin alku ainakin näytää mukiinmenevältä. Kun kuitenkin haluaa nopeammin valmistuvaa niin sitten pitää tehdä sitä:) Viikonlopun aikana ompelin muutaman pussukan, siis kun yhtä ei osaa tehdä niin nytkin valmistui kaksi molempaa mallia.

Hömppäkirjojakin on tullut luettua. Kaksi näistä luin mökkiviikolla ja viimeisen lukemiseen menikin kolme viikkoa. Tässäkin taas työt haittaavat tahtia:) Kirjojen tarina kertoo 1800-luvun elämästä. Mukavaa ja rentouttavaa lukemista.

Meillä tekee käsitöitä muutkin kuin minä.
Poika etsiskeli aikansa kaupasta sopivaa kirjoituspöytää uuteen asuntoonsa. Kun sopivaa ei löytynyt teki sen itse. Aika hyvä siitä tulikin:)

10 kommenttia:

 1. Sinä se olet aikaansaava. Itse olen viikon lomaillut, enkä ole ompelukoneelle ehtinyt ollenkaan:( Osasyynä siihen toki on se, että siellä odottaa miehen metsästysseuran juuri valmistuneeseen mökkiin tulevat verhot ja kaitaliinat ompelua. Jokioisissa tuli tänään käytyä, todella upeita töitä oli sielläkin. Forssan Kankaisissa tuli käytyä ja ulos tulin ... ilman ostoksia. Ei ollut selvää suunnitelmaa uudesta ompelusta, niin en osannut kankaitakaan ostaa. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista (vuodatuksen blogit eivät vieläkään toimi)

  VastaaPoista
 2. Eipä ole omena kauas puusta pudonnut, kun poika perinyt käden taidon, niin komean mööpelin on itselleen tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Kyllä olette taitavia! Ja ehdit vielä välissä lukemaankin, huh. Sinusta voi hyvällä syyllä sanoa, että "kätevä emäntä" - ja poika myös.

  VastaaPoista
 4. Yhdyn Anjan kommenttiin!
  Taitoa riittää äidillä ja pojalla!

  VastaaPoista
 5. Olet ollu kyllä ahkerana. Tosi kivan näköisiä pussukoita.
  Ja ei voi kun ihastella jälkikasvun tekosiakin.

  VastaaPoista
 6. Söpöt pussukat! Ja pöytä on tyylikäs.

  VastaaPoista
 7. Oletpa tehnyt tosi nättejä pussukoita. Välillä on hyvä lukea vähän hömppääkin.

  VastaaPoista
 8. Kauniita pussukoita ja mahdottoman hieno pöytä!

  VastaaPoista
 9. Tosi ihania nuo pussukat. Eipä ole omena puusta kauas pudonnut, taitava kädentaitaja on poikakin.

  VastaaPoista