torstai 5. heinäkuuta 2012

Uusi hempeä aluillaan

Kiitos Aika vierii hiljalleen-työn kommenteista. Työtä ommellessa tykkäsin siitä kovasti mutta sen valmistuttua jäin miettimään onko se kiva kuitenkaan, värit olivat mielestäni vähän alakuloiset:) Tosin aina silloin tällöin käy niin että valmistunut työ mietityttää, tuliko siitä sellainen kuin oli kuvitellut:)

Nyt on kuitenkin uutta alkua tulossa.Kangaskaupoilla kävin rapakontakana. Uusi paneelikangas kiehtoi kovasti- enkä pettynyt- reilun kokoiset kuviot joissa kauniit värit ja kangas on tosi miellyttävän pehmeää käteen. Heti tuli mieleen että kassi itselle tuosta pitäisi tehdä mutta mietin vielä jospa tulisi parempi idea.
Mustaa ja harmaata ginkopuun lehtikankaita olen jo useamman kerran ihaillut kaupan sivuilla. Ne ovat aivan ihania, vielä hienompia kuin kuvassa -jos mahdollista:) Malttaako niitä leikata pieniksi paloiksi lainkaan, siinä onkin pohtimista:)Pari lehteäkin tuli tilattua alennuslaarista ideoiden hankkimiseksi ja ensimmäsessä pikaselauksessa totesin että muutama kiva juttu niissä olikin:) täytyy kuitenkin katsella ja tutkia vielä paremmin "sillä silmällä". 
Laitoin alkukesällä pieneen kasvulaatikkoon erilaisia salaatteja kasvamaan ja kohta saadaan ensimmäiset maistiaiset.

4 kommenttia:

 1. Ihan peiton alku tulossa. Jatka vain tuolla sommittelumallilla. Vaal.punainen on kaunis väri näin vänhemmallakin silmällä katsottuna :))

  Maritta

  VastaaPoista
 2. Heti en keksi, miten aiot hempeät palat yhdistää, mutta kivalta näyttää! Ihana naiskuponkikangas!

  VastaaPoista
 3. Ihanan hempeältä näyttää, mielenkiinnolla odottelen mitä siitä tulee! Ihania naisia rapakontakaa!

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea tuo läppärin "tuplakassi"! Ärsyttävää, kun laturin saa aina tunkea eri kassiin koneen kanssaa, ja joskus se on unohtunutkin kotiin, kun sille ei ole reissussa "omaa paikkaa".
  Hersyvän hauska tuo "naisellinen kangas".

  VastaaPoista