keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Toisenlaiset välineet

 Kankaat, sakset, viivain, leikkuri ja ompelukone ovat vaihtuneet maalisutiin, telaan, lastaan, tikkaisiin sun muihin remonttivälineisiin. Nekin ovat ihan sopivia välineitä käsiin varsinkin kun voi olla vaan remonttimienen apulaisena. Kuitenkin joka päivä kodinhoitohuoneessa (ompelutilani) kulkiessani katselen kaihoisasti ompelukoneen suuntaan ja tuntuu että sieltä tulee samanlainen katse vastaan:) mutta nyt ei auta, remonttihomma on tehtävä että nuoret pääsevät asuntoonsa mahdollisimman pian. Miehen kanssa ollaan tämä viikko lomalla joten aika mukavasti saadaan työt etenemään:)
Pääsiäispyhinä makasin pari päivää flunssakuumeen kourissa ja kaksi päivää haahuilin töissä vähän huonossa kunnossa mutta pikkuhiljaa tauti paranee. Nyt taidan lähteä ikkunoiden pesuun remonttikohteeseemme:) Omatkin ikkunat näyttäväisivät kaipaavan pesua mutta odotelkoon vielä vähän aikaa eipä niitä nyt paljon ehdi katselemaan.


Ylempi kuva muistuttaa ehkä enemmän minua, mutta mielelläni olisin ollut tuon alakuvan kuvauskohteena ................mutta kun ei niin ei;)


4 kommenttia:

 1. Näkyvää tulee näilläkin peleillä ja vehkeillä!

  VastaaPoista
 2. Remppaaminen on kivaa, etenkin apulaisen roolissa. Uskon, että ompelukoneesi kaipailee sinua ;)

  VastaaPoista
 3. Aika aikaansa kutakin. Kone eikä kankaat onneksi happane ja malttanevat odotella sinua

  VastaaPoista
 4. Mukava kirjoitus ;D Remonttihommatkin ovat välillä mukavia. Meillä tyttären perhe on ostamassa omakotitaloa ja siinä riittää kanssa remontointia. Minä pääsen sitten ompelemaan sinne tekstiilejä ;D

  VastaaPoista