perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ompelupöydällä kirkkaita värejä

Tulevassa ompelutyössäni käytän kankaita jotka eivät kuulu lempiväreihini. Ovat ehkä vähän liian kirkkaitakin makuuni:) Tämä iloinen lastenkangas on mielestäni aivan ihastuttava ja se  "vaatii" kuitenkin näitä värejä. Joskus on kiva poiketa omalta mukavuusalueelta ja kokeilla saako näin aikaiseksi jotain silmiä miellyttävää:)Työ ei nyt etene vähään aikaan tästä mihinkään. Remonttityömaalla kuluu kaikki tulevat vapaapäivät. Siellä ollaankin jo hyvässä mallissa. Katto on kohta paneloitu ja sitten päästään tapetoimaan ja lattiaa laittamaan. Tapetoinnissa tehtäväni on leikata tapeetit sopiviin mittoihin ja liisteröidä tarvittaessa -ellei sitä laiteta seinään valmiiksi- mies astettelee ne seinille. Katto- ja lattiapaneelit mittaan myös oikeaan kokoon ja mies asentaa paikoilleen.
Työnjako sopii molemmille ja näin "työ sujuu kuin tanssi":)  

2 kommenttia:

 1. Siellähän iloinen joukko koolla kankaissasi.
  Mukava saada kodinkaunistusta näin kevätkorvassa. Rempat työläitä mutta ovat vaivan väärtti.
  Me ei enää jakseta, pakko tyytyminen olevaan. Tosin talon ulkomaalaus edessä kesän tullen, siinähän sitä riittämiin vanhuksille ehostamista.
  Kevätmieltä!

  VastaaPoista
 2. Onnea ja jaksamista vain remonttihommiin - siinähän te olette oiva kaksikko. Terveiset nuorisolle ja onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista