torstai 13. lokakuuta 2011

Mihin ja miksi:)

Nuo sanat tulivat mieleeni kun kuvasin valmista lastenpeittoa:)
Niin, mihin tarkoitukseen peitto valmistui, kun tarvetta ei ole, eli siis muuten vaan:) Miksi sitä ryhdyin ompelemaan? Keskellä oleva sirkustelttakangas antoi inspiraation ja sen ympärille kankaat asettuivat.
Reunakanttaukseen olen nyt tyytyväinen, tein sen tällä kertaa kaksinkertaisesta suikaleesta ja leikkasin kankaan vinoon. Kerran aiemmin leikkasin raitakankaan suoraviivaisesta kankaasta suikaleeksi ja siitä tuli aika ruma kun raidat eivät kulkeneetkaan suoraan vaan mutkittelivat sinne tänne.
Peiton koko on 90 x 120 cm

5 kommenttia:

 1. Kaunis peitto ei tarvitse mitään selityksiä miksi se on tehty! Nuo reunakaiteelt ovat hienot, semmoiset ammattimaiset. Kyllä tälle peitolle varmasti käyttöä löytyy.

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit. Lasten peittoja on kiva tehdä. Oon tehnyt useita ja minulta kysytään aina, kenelle sen teet. Vastaus on usein en tiedä, mutta kyllä se varmaan paikkansa hakee.

  VastaaPoista
 3. Raitakankaasta tulee kiva vaikutelma, kuin punottua korin pintaa, ja reunus on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ihana peitto! Vinoon leikattu reunakaitale näyttää toooosi hyvältä. Lisäksi se on käytännöllisin valinta peiton reunaan, vinokaitale nimittäin kestää kulutusta paljon paremmin kuin suora.

  VastaaPoista
 5. Kyselit, mihin ja miksi, eikös olekin kiinnostavaa saada vastaus aikanaan.
  Taatusti tarpeellinen osote peitollesi löytyy.
  Kaunis ja mielenkiintoinen!

  VastaaPoista