sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Serkkujen ilta

Mieheni ja hänen kolme serkkuaan sopivat vuosia sitten että yhteistä  "serkkujen iltaa" vietetään kerran vuodessa. Paikka, jossa ilta vietetään on yleensä vuorotellen jonkun luona ja  aviopuolisot ovat myös tervetulleita tähän tilaisuuteen:) Tarjoilut hoidetaan nyyttikesti-periaatteella eli jokainen tuo jotakin aiemmin sovittua ruokaa mukanaan. Näin kaikki sujuu mukavasti ja iltaa voidaan istua ja jutella koko porukalla eikä kenenkään tarvitse toimia koko aikaa emäntänä ja tarjoilijana:) 

Mukavaa aurinkoista seurustelua oli tällä kertaa Mäntyharjulla.
Matkalla halusin poiketa Lahdessa kauppaan jossa myydään Kaffe Fasset-kankaita. Hyvä tuuri kävikin, kankaat ja langat myytiin tarjouksella; osta kolme maksa kaksi. Ostin myös ison leikkuualustan josta sai alennusta 20%. Houkutus muihinkin ostoksiin oli kovin suuri mutta mies vieressä hoputti jatkamaan matkaa päätepisteeseemme. Positiivisesti ajatellen se taisi olla hyvä juttu muuten kauppaan olisi mennyt rahaa vaikka miten paljon. 
Alustan koko 60 x 90 cm.

1 kommentti:

  1. Hieno juttu serkkutapaaminen ja nyyttärit.Silloin kaikki puhaltaa yhteen hiileen ja sukuside vain syvenee.Itselläni sisaruksetkin toispual Suamee, harvoin tavataan, harmillista.
    Tokkiinsa kankaita ostettava jos mieleisiä sattuu löytymään, jälkeenpäin aikalailla harmittaisi.Mitähän ihanaa taas kankaistasi loihditkaan.

    VastaaPoista