sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Musta-valkoinen torkkupeitto

 Kun ulkona on niin kuuma ettei siellä pysty mitään tekemään niin sitten pitää tehdä sisällä;-) Koska olin neulannut tilkkupintaan vanun ja takakankaan jo aiemmin kiinni niin tänään pääsin jatkamaan sitä tikkauksella. Näin helteisenä päivänä ei kovin mutkikkaita ajatuksia synny joten tikkasin työn perinteisesti suorien saumojen vierestä koneella ommellen pitkällä pistolla. Vähän harmitti mielikuvituksen puute, jotakin "juttua" tähän kohtaan olisi voinut keksiä:( Ihan hyvä ratkaisu tuokin silti oli koska peitosta tuli näin vähän tikkaamalla melko pehmeä:) Vahingosta viisastuneena osasin tällä kertaa leikata ruudullisen reunakaitaleen täysvinoon, näin siitä tuli siisti eikä ruudut menneet vinoon kuten aiemmin valmistuneessa lastenpeitossa:)

Taustapuolen kankaaksi löysin vanhaa mutta käyttämätöntä ja pehmeää kangasta.

4 kommenttia:

 1. Jo aiemminkin ihastelin peittoasi, taisi kuva työnalla olevasta peitteestä vihahtaa sivullasi.Mustavalkoinen kun minun juttu.
  Hyvä kun keksimme sisätekemistä ulkoilun hiostaessa.Minäkin pakenen lasiverstaaseen helteellä.Kun uunini sulatuksella ollut, taas keksittävä muualle meno,verstas kuin sauna.No, vaihtelu virkistää.
  Kesäkelejä!

  VastaaPoista
 2. Tämä on tosi kiva ja tyyllikäs peitto! Hyvää kesän jatkoa. Terv. KaijaK

  VastaaPoista
 3. Raikas ja tyylikäs torkkupeitto.

  VastaaPoista