lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kukkien applikointia peittoon


Tämä homma sopii päivään jolloin aivot eivät halua tai jaksa toimia, mutta hinku ompelukoneelle on kuitenkin kova varsinkin kun arkisin ei nykyään ehdi kuin kaihoten katsella sinne päin:)
Samalla testailin minkä värisillä kaitaleilla blokit yhdistelisin, kun se joskus on ajankohtaista:)) Tosin nuoripari -kenelle peitton on menossa- varmaankin tekee itse päätöksen mutta kuvasin muutaman ehdotelman jotta voivat vähän paremmin hahmottaa ajatuksiaan. 
Yhden blokin kukkakuvion ympäröimiseen menee aikaa n.12 min. joten tunnissa näitä tekee neljä kpl. Blokkeja on kaikkiaan 30kpl ainakin tässä vaiheessa kun reunojen mallia ei vielä ole päätetty. Jos oikein ahkera olisi niin päivässä nuo valmistuisivat, niin ahkera en kuitenkaan aio olla:)


Onko ruskea hyvä....                                              ....entä vihreä, vai pitäisikö olla kirkkaampi.....


...vaaleakin on yksi mahdollisuus....5 kommenttia:

 1. Nättiä aplikointia, minust ruskee on paras, kyl se vihreeki iha jees on.

  VastaaPoista
 2. Valkoinen on aika pliisu. Muusta sisustuksesta tietenkin riippuu reunusväri. Ruskean sävy on hyvä, vihreäkin vähän tummempana olisi ok. Mutta nämähän on niitä makuasioita...

  VastaaPoista
 3. Minä laittaisin ruskean välikaitaleen, jos saisin valita. Tulevat blokit mielestäni siinä parhaiten esiin. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 4. Ruskea minunkin mieleisin.
  Ihana peitto taasen tulossa.

  VastaaPoista
 5. Minusta ruskea on paras. vihreäkin on ok jos se on saajan lempiväri.

  VastaaPoista