lauantai 14. elokuuta 2010

Kaksi kakkua:)

Ihan aina en sentään ompele, joskus teen jotain muutakin:)
Vanhempi nuoresta paristamme on kihlautunut kuukausi sitten. Työ- ym.muiden asioiden vuoksi yhteinen kahvitteluaika saatiin järjestymään vasta huomiselle. Läsnä on molempien vanhemmat ja siskot kumppaneineen. Tarjosin apua tarjoilujen järjestämiseen ja sain luvan tehdä täytekakun, toiveeksi esitettiin hedelmäkakkua. Mutta kun en osaa sitä yhtä tehdä niin nytkin tein kaksi. Toinen, oikealla oleva on sitruunatahnakakku. Se on hyvin yksinkertainen mutta äärettömän hyvä, tai toivottavasti on tämäkin kuten aiemmatkin ovat olleet. Sitruunamehusta, sokerista, kananmunista ja voista keitetään paksu tahna joka jäähtyneenä sekoitetaan kermavaahdon joukkoon. Seosta laitetaan kakun väliin ja päälle ja sitten nautiskellaan:)

2 kommenttia:

  1. Onnea kihlaparille, kakut näyttää ihanilta ja varmasti maistuvat herkullisilta molemmat!

    Sullon ihania kasseja täällä ja elä yhtään häpeile kassihulluutta, voisit sen minuunkin tartuttaa! Tarviisin kassin ja repun, pari voisi tehdä lahjaksikin... mutta mistä se into saadaan??!! En ole ommellut mitään tilkullista ikuisuuksiin!

    VastaaPoista
  2. Onnea nuorille ;D Kakut näyttävät herkullisilta. Laitoin sinulle sähköpostia siitä kaavasta. Punaiset pussukat ovat jälleen kivoja.

    VastaaPoista